دی اکتیل سدیم سولفوسوکسیانات
دی اکتیل سدیم سولفوسوکسینات | خرید فروش دی اکتیل سدیم سولفوسوکسیناتReviewed by 02177641136 on Jun 15Rating: 5.0

دی اکتیل سدیم سولفوسوکسینات چیست؟ این ترکیب که با نام های مترادف نمک دوکوزات و DSS نیز شناخته می شود به راحتی در آب حل می گردد و در اتانول و گلیسیرین نیز محلول می باشد. برای خرید فروش دی اکتیل سدیم سولفوسوکسینات و همچنین جهت کسب اطلاع از قیمت ها و همین طور چگونگی ثبت سفارش این محصول با مشاوران ما در موسسه مبتکران شیمی در ارتباط باشید. 

خرید دی اکتیل سدیم سولفوسوکسینات :

در حال حاضر موسسه ی مبتکران شیمی به عنوان یکی از تامین کنندگان محصولات شیمیایی کشور, طیف گسترده ای از مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی را از برندهای معتبر در اختیار تولید کنندگان قرار می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با همکاران ما در ارتباط باشید.

فروش دی اکتیل سدیم سولفوسوکسینات:

جهت اطلاع از نحوه ی فروش این محصول و ثبت سفارش شما می توانید با همکاران ما در واحد فروش موسسه مبتکران شیمی در در ارتباط باشید.

 تلفن تماس:

021-77657131

021-77641136

021-77649244

021-77641217

.

کشور تولید کننده: 

خرید مواد شیمیایی بسته بندی: کیسه 25 کیلویی

خرید مواد شیمیایی درصد خلوص : 

قیمت دی اکتیل سدیم سولفوسوکسینات:

برای آگاهی از قیمت با کارشناسان فروش ما در تلگرام mbkchemical@ و واتس اپ در ارتباط باشید:
     09198991006
               09198991007
               09198991008

ارتباط با مسئول فنی: با تلگرام mbkchem@ درارتباط باشید. 

 

برگه ی آنالیز محصول

pdf

 

خواص و ویژگی ها

این ماده سورفکتانتی مهم به حساب می آید که می تواند به عنوان عامل مرطوب کننده مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین این ماده می تواند سبب بالا بردن قدرت انحلال پذیری در دارو ها شود و در صنایعی نظیر ساخت و تولید لوازم آرایشی و بهداشتی و صنایع غذایی نیز مورد استفاده قرار بگیرد. عمده کاربرد دکوزات و نمک آن در صنایع دارویی به عنوان مسهل می باشد.

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی این ماده به صورت زیر می باشد:

فرمول شیمیاییC20H37NaO7S
جرم مولکولی444.5583 g/mol
دانسیته1.1 g/cm³
pH5.8-6.9

 

DSS یک دی اکتیل استر از سدیم سولفوسوکسینات می باشد. ترکیب خالص این ماده جامد مومی سفید رنگی است که در بسیاری از حلال های آلی و آبی محلول می باشد و به عنوان محلول نیز در بازار عرضه می گردد.

 ساختار این ترکیب به صورت زیر می باشد:

دی اکتیل سدیم سولفوسوکسیانات

 

تولید:

روش های مختلفی برای تولید این ماده وجود دارد اما به طور کلی این ترکیب را با واکنش بین مالئیک اسید خشک و دو اتیل هگزانول می سازند. از واکنش این دو ترکیب دی اکتیل مالئات ساخته می شود. ترکیب ذکر شده را سدیم بی سولفیت واکنش می دهند تا پیوند اولفینی موجود اشباع و ساختار سولفونات تشکیل شود و در نهایت محصول نهایی به دست آید.

تولید دی اکتیل سدیم سولفوسوکسینات

کاربرد ها:

ترکیب ذکر شده در صنایع گوناگونی از جمله صنایع دارویی، لوازم آرایشی و بهداشتی ، صنایع غذایی و… مورد استفاده قرار می گیرد در ادامه با کاربرد های این محصول در این صنایع بیشتر آشنا می شویم:

صنایع دارویی:

در دارو ها ترکیب فوق اجازه می دهد مایعات روده و مواد چربی به توده ی مدفوع نفوذ کند و سبب ایجاد اسهال در فرد شود. این ترکیب در صورتی که به تنهایی مورد استفاده قرار بگیرد معمولا 1 الی 3 روز زمان نیاز دارد تا خاصیت خود را نشان دهد. تحقیقات نشان می دهد که این ماده بر روی جذب مواد مغذی تاثیر خاصی ندارد و بیشتر برای بیماران مسن تجویز می گردد زیرا عوارض جانبی کمتری دارد. مقدار مصرف این ماده توسط پزشک معالج تجویز می گردد اما معمولا مصرف روزانه ی این دارو در دوز های زیر می باشد:

بزرگسالان:

 مقدار 100- 200 میلی گرم

کودکان:

تا سن 3 سالگی 10-40 میلی گرم

3 تا 6 سالگی 20- 60 میلی گرم

6 تا 12 سالگی 40-120 میلی گرم

توجه: برای اثر گذاری بهتر لازم است تا این مقدار از دوز مصرفی در طی روز به حدود 2 الی 3 مرتبه تقسیم گردد.

صنایع غذایی

DSS یک ماده ی مرطوب کننده و امولوسیونی است که به آرامی در آب حل می شود. به طوری که 1 گرم از این ماده به راحتی در 70 میلی لیتر آب حل می گردد. از مهمترین کاربرد های این ماده در صنایع غذایی استفاده از آن در آبمیوه های پودری و یا دسر های آماده حاوی اسید فوماریک می باشد. این ترکیب با بالا بردن خاصیت مرطوب سازی و داشتن خاصیت وتینگ ایجنت می تواند انحلال پذیری این پودر ها را در آب بیشتر کند و سبب بالا رفتن انحلال پذیری اسید در آب شود.

همچنین این ماده به عنوان یک طعم دهنده در شیر های کنسروی مانند شیر عسل های موجود مورد استفاده قرار می گیرد و موجب بهبود طعم شیر استریل شده در طول ذخیره سازی می شود.

در نوشیدنی های بدون کربنات و حاوی چربی کاکائو از این ترکیب به منظور امولسیون کننده استفاده می کنند و مقدار مجاز استفاده از آن حدود 25 ppm تخمین زده شده است.

با افزودن این ترکیب به مقدار0.5  درصد وزنی از وزن آدامس ها می توان سبب ضخیم سازی این محصولات شد.

همچنین این ترکیب با داشتن خواص آنیونی سبب بالا بردن خاصیت خیس کنندگی سطح می شود. خواص شویندگی این ماده سبب می شود تا از آن برای تمیز کردن و لکه برداری میوه ها و سبزیجات و تمیز کردن بسته بندی های مواد غذایی استفاده شود.

مقدار دوز مجاز این محصول در دسر های ژلاتینی 15 ppm و در نوشیدنی ها 10ppm گزارش شده است.

محصولات آرایشی و بهداشتی:

ترکیب فوق سورفکتانتی است که به عنوان امولسیفایر و هیدروتروپ در لوازم آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. در تحقیقاتی که در سال 1995 صورت گرفت این ماده حدودا در فرمولاسیون 38 ماده ی آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد. سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) مقدار دوز مجاز مصرف این ماده در محصولات آرایشی را کمتر از 5 درصد تعیین نموده است.

کاربرد دی اکتیل سدیم سولفوسوکسینات

ذخیره سازی و شرایط نگهداری:

این ماده در حالت جامد در دمای اتاق پایدار می باشد. همچنین محلول رقیق این ماده با داشتن pH بین 1 الی 10 در دمای اتاق پایدار می باشد. با این حال این ماده با pH های بسیار پایین ( کمتر از 1 ) و pH های بالا ( بیشتر از 10 ) پایدار نمی باشد و در معرض هیدرولیز قرار می گیرد. پیشنهاد می شود نوع جامد این ترکیب که خاصیت هیگروسکوپیک نیز دارد را در ظروف مناسب و در مکان خشک و خنک نگهداری نمایید.

msds Msds محصول

msds دی اکتیل سدیم سولفوسوکسینات

این ماده خورنده است و می تواند سبب خوردگی پوست و آسیب به چشم ها شود قبل از شروع به کار با این ترکیب msds آن را مطالعه نمایید

منابع:

Dioctyl sulfosuccinate sodium salt. (n.d.). Retrieved June 15, 2019, from https://www.chemicalbook.com/ChemicalProductProperty_EN_CB7769467.htm

http://freepaper.me/PDF/?pdfURL=aHR0cDovL3plcm8uc2NpLWh1Yi50dy8zODg4Lzc4Mzc1Y2I5ZjJjZDFh
MWI3OTNiZmFlNjE1MjZjYzU3L2FodWphMTk3My5wZGYjdmlldz1GaXRI&doi=10.1016/S0099-5428(08)60040-4

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *