خرید سویامید

سویامید چیست؟ این اسید چرب با نام سویامید دی اتانول آمید نیز شناخته می شود و از مشتقات DEA می باشد و PH  نزدیک به 9 دارد.این ماده به طور گسترده در صنایع شوینده (شامپو، محصولات مراقبت از پوست، شوینده های مایع و… ) به عنوان عامل افزایش دهنده کف استفاده می شود.برای فروش و ثبت سفارش خرید سویامید همچنین استعلام قیمت با کارشناسان ما در تماس باشید.

خرید سویامید :

برای تهیه این ماده شیمیایی و سایر مواد مورد نیاز خود در صنایع مختلف از طریق شماره های تماس مجموعه با ما در ارتباط باشید

فروش سویامید:

موسسه مبتکران شیمی ضمن ارائه مشاوره پیرامون مواد شیمیایی مختلف، تضمین بهترین کیفیت و قیمت را در فروش این مواد ارائه می دهد

 تلفن تماس:

021-77657131

021-77641136

021-77649244

021-77641217

کشور تولید کننده: ایران

 بسته بندی: بشکه 230 کیلویی

 درصد خلوص: 99%

قیمت سویامید:

برای آگاهی از قیمت با کارشناسان ما در تلگرام mbkchemical@ و واتس اپ در ارتباط باشید:
     09198991006
     09198991007
     09198991008

ارتباط با کارشناس فنی: با تلگرام mbkchem@ درارتباط باشید. 

بررسی ساختار و ویژگی ها:

مهمترین ویژگی سویامید را می توان استفاده از آن به عنوان سورفکتانت دانست که همین امر سبب استفاده گسترده از آن در تولید شوینده های رایج گردیده است، این ماده مانند تمامی سورفکتانت ها خاصیت امولسیون کنندگی ماسبی داشته و به عنوان تثبیت کننده امولسیون، کنترل ویسکوزیته، تنظیم میزان اسیدیته محصول نهایی و همچنین افزایش میزان کف کنندگی و پاک کنندگی  محصولات شوینده استفاده می شود.

روش تولید :

سویامید نام آیوپاک (Amides, soya, N,N-bis(hydroxyethyl از مخلوط مونو یا دی اتانول آمید با روغن سویا به دست می آید که ساختار آن به شرح زیر است :

 

ساختار سویامید

کاربردهای این ماده چیست ؟

همانطور که پیشتر نیز اشاره شد عمده کاربرد این مواد به عنوان عامل امولسیفایر و افزایش دهنده میزان کف محصولات شوینده و آرایشی بهداشتی و همچنین برای تنظیم ویسکوزیته این محصولات و جلوگیری از روان شدن بیش از اندازه این محصولات می باشد.البته از آن در بسته بندی برخی مواد غذایی نیز استفاده می شود.

پیش بینی بازار جهانی

به طور کلی با افزایش توجه جوامع بشری به بحث بهداشت خصوصا در شرایط فعلی و همچنین بهبود درخواست خرید محصولات آرایشی و مراقبت شخصی از قبیل شامپوها و لوسیون ها، کرم های مرطوب کننده و پاک کننده پوست و … و از طرفی ضرورت عدم خطرزایی مواد به کار رفته در فرمولاسیون این محصولات به سبب تماس مستقیم با پوست و مو، سبب افزایش میزان تولید محصولات ذکر شده و افزایش میزان درخواست برای موادی همچون سویامید، سولفوسوکسینات و سایر مواد مورد استفاده در این صنعت خصوصا در کشورهای آسیایی گردیده است که پیش بینی میشود این میزان طی 5 سال آینده تا دو برابر افزایش پیدا کند.

شرایط نگهداری و ذخیره سازی :

طبق اطلاعات ذکر شده در برگه اطلاعات ایمنی سویامید DEA نگهداری از این ماده باید در فضای دارای بسته دارای سقف، خنک و دارای  تهویه مناسب به دور از مواد آتش زا باشد.گستره دمایی نگهداری از این ماده بین 2 تا 38 درجه سانتی گراد مشخص شده است.

پرسش و پاسخ :

در ادامه متن به چند سوال مهم پیرامون این ماده پاسخ می دهیم:

– آیا استفاده از سویامید در محصولات مراقبت از پوست و شامپوها می تواند مضر باشد؟

بازار جهانی سویامید

به طور کلی استفاده از هر ماده شیمیایی خارج از دوزهای مشخص ممکن است سبب بروز عوارض جانبی یا علائم آلرژیک خصوصا در موادی که مستقیما با پوست یا مو در ارتباطند گردد.در خصوص این ماده سازمان های بهداشت جهانی استفاده از آن را بی خطر دانسته و محدودیت خاصی در استفاده از آن وضع نکرده اند.

– چرا مشتقات DEA عمدتا در صنایع شوینده و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شوند ؟

مشتقات این ماده از قبیل سویامید، لورامید و کوکامید به دلیل خاصیت امولسیون کنندگی و حل کردن چربی پوست و همچنین افزایش و تثبیت میزان کف و ایجاد رطوبت نسبی در پوست بر خلاف سولفات ها و قدرت پاک کنندگی مناسب در کنار خطرات کم استفاده و همچنین هزینه معقول تولید آنها رفته رفته به یکی از مهمترین مواد شیمیایی به کار رفته در فرمولاسیون اکثر شوینده ها تبدیل شده اند.

 

فعالین در صنایع شوینده می توانند برای خرید سویامید DEA با بهترین کیفیت و مناسبترین قیمت با کارشناسان ما در تماس باشند

5/5 (1 Review)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *