سولفوسوکسینات
سولفوسوکسینات | قیمت فروش و خرید سولفوسوکسیناتReviewed by 02177641136 on Mar 9Rating: 5.0

سولفوسوکسینات یک سورفکتانت آنیونی مهم است که در تولید شوینده ها مورد استفاده قرار می گیرد. برای آشنایی بیشتر با این محصول ادامه ی متن را مطالعه نمایید. همچنین شما می توانید برای فروش و یا خرید سولفوسوکسینات و اطلاع از قیمت این ماده با شماره های درج شده در سایت با ما تماس حاصل فرمایید.

خرید سولفوسوکسینات :

در حال حاضر موسسه ی مبتکران شیمی به عنوان یکی از تامین کنندگان محصولات شیمیایی کشور, طیف گسترده ای از مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی را از برندهای معتبر در اختیار تولید کنندگان قرار می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با همکاران ما در ارتباط باشید.

فروش سولفوسوکسینات:

جهت اطلاع از نحوه ی فروش این محصول و ثبت سفارش شما می توانید با همکاران ما در واحد فروش موسسه مبتکران شیمی در در ارتباط باشید.

 تلفن تماس:

021-77657131

021-77641136

021-77649244

021-77641217

.

کشور تولید کننده: 

خرید مواد شیمیایی بسته بندی: بشکه

خرید مواد شیمیایی درصد خلوص : 

قیمت سولفوسوکسینات:

برای آگاهی از قیمت با کارشناسان فروش ما در تلگرام mbkchemical@ و واتس اپ در ارتباط باشید:
     
09198991006

           09198991007
           09198991008

ارتباط با کارشناس فنی: با تلگرام mbkchem@ درارتباط باشید. 

خواص و ویژگی ها

محصول فوق با فرمول شیمیایی C4H4O7S-2  و جرم مولکولی 196.129 g/mol نوعی سورفاکتانت به حساب می آید و می تواند کشش سطحی آب را به مقدار قابل توجهی کاهش دهد.به دلیل داشتن بار منفی موجود در سولفوسوکسینات آن را جز سورفاکتانت های آنیونی طبقه بندی می نمایند.این ماده به آلکیل سولفونات ها شباهت بسیاری دارند و در سال 1939 مورد توجه فراوان قرار گرفتند.این ماده به دلیل خواص فراوان، کاربرد های مهمی به خصوص در شوینده ها دارد. ساختار شیمیایی این ماده را در زیر می توانید مشاهده نمایید:

سولفوسوکسینات

این ترکیب آنیونی بر پایه ی مالئیک اسید انیدرید ساخته شده است. این ماده دارای فلزات فعال کننده ی سطح مونو استری و یا دی استری (در اغلب موارد سدیم) می باشند و ترکیباتی همچون دی سدیم لوریل سولفوسوکسینات و سدیم سولفوسوکسینات استر را پدید می آورد.

از کاربرد های محصول فوق می توان به استفاده از آن در محصولات شوینده و مراقبتی مانند شامپو ها، صابون، حمام های کف ،کرم های اصلاح و محصولات آرایشی اشاره نمود.

این ماده سازگاری بالایی با پوست دارد و حتی در غلظت های بالا نیز موجب تحریک پذیری اندکی می گردد.

سولفوسوکسینات ها دارای توانایی خوبی در تمیز کردن، مقاومت در برابر آب سخت و راحتی در شست و شو هستند.

این ماده به راحتی در طبیعت تجزیه می گردد بنابراین خسارتی به آن وارد نمی نماید.

در 95 درصد از شامپو ها می توان ترکیب این ماده را مشاهده نمود.

ماده ی فوق با اتصال به چربی ها و گرد و خاک موجود بر موی سر و یا پوست می توانند به عنوان یک پاک کننده سبب برطرف کردن آلودگی ها گردند.

کاربردهای سولفوسوکسینات

کاربرد ها

کاربرد اصلی این ماده در فرمولاسیون مواد تمیز کننده می باشد. ترکیب فوق در منسوجات ، پلیمر ها ، رنگ ها و پوشش ها ، چرم ، چاپ و صنایع کشاورزی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

  • محصولات مراقبت شخصی

به طور کلی این مواد بر پایه ی لوریل الکل اتر ها در شامپو های ملایم mild shampoos و به خصوص شامپو های بچه مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه می توانید مواد تشکیل دهنده ی شامپوهای ملایم ساخته شده با این ماده و مقادیر آن را مشاهده نمایید:

Disodium laureth sulfosuccinate 2-4%

Disodium PEG-4 cocamido MIPA-sulfosuccinate 2-4%

سدیم لوریل سولفات 6-10%

ضخیم کننده 1-3 %

عطر ، نگهدارنده ، رنگ ، سدیم کلرید ، آب

 

جالب است بدانید که از انواع مختلفی از این ماده در محصولات مختلف استفاده می شود. در جدول زیر می توانید انواع این ماده و کاربرد آن در محصولات مراقبت شخصی را مشاهده کنید:

نوعکاربرد
Disodium laureth sulfosuccinate, disodium PEG-4 cocamido MIPA-sulfosuccinateمحصولات ملایم پوست و مو
Disodium ricinoleamido MEA-sulfosuccinate, disodium sitosteareth-14 sulfosuccinateمحصولات بسیار ملایم ، شامپو بچه
Disodium ricinoleamido MEA-sulfosuccinate, disodium sitosteareth-14 sulfosuccinate,
disodium laneth-5 sulfosuccinate
کرم حمام Creme bath
Disodium lauryl sulfosuccinate, disodium lauramide MEA-sulfosuccinateصابون سیندت بار (syndet bar)
Disodium undecyleneamido MEA-sulfosuccinateمحصولات ضد شوره

  • شوینده های خانگی

کاربرد مواد فوق در زمینه محصولات خانگی محدود است. اما هنگامی که رطوبت سازی زیادی مورد نظر باشد ، از دی آلکیل سولفوسوسیناتهایی با زنجیره کربن کوتاه استفاده می شود.

این مواد عمدتاً در ترکیبات مواد شوینده لباسشویی و فرمولاسیون های تمیز کننده سطوح سخت استفاده می شوند

از جمله ی این محصولات می توان به پاک کننده های کف ، فرش و تمیز کننده های دیواری و شیشه ای اشاره نمود.

بررسی سلامت سولفوکسیانات  بررسی میزان سلامت:

امروزه و با پیشرفت علم و صنعتی شدن جوامع مواد شیمیایی جای خود را در زندگی روزمره ی ما باز کرده اند. اما شناخت مواد شیمیایی موجود در محصولاتی که هر روز با آن ها سر و کار داریم و آشنایی با مضر بودن و نبودن آن ها می تواند ما را در انتخاب بهترین محصول متناسب با سلامتی و نیاز ما یاری نماید.

سولفوسوکسینات ها در اغلب مواد آرایشی و شوینده وجود دارد . اما تا چه حد با این ماده آشنایی دارید و خطرات آن را می شناسید.

در ادامه به بررسی این محصول از دیدگاه سلامتی بیشتر می پردازیم.

این محصول نوعی ترکیب آلی به حساب می آید زیرا بر پایه ی اتصالات کربن-کربن ساخته شده است. اما آیا همانند اغلب مواد شیمیایی دیگر میتواند برای سلامتی مضر باشد؟ محققان طی بررسی هایی که انجام داده اند به این نتیجه رسیده اند که این ماده نمی تواند مضر باشد و مولکول های بزرگ آن همانند دیگر سورفاکتانت ها نمی توانند به منافذ موجود در پوست نفوذ کنند.

از آن جایی که این محصول عاری از هرگونه ترکیبات سولفات (نمک سولفوریک اسید) است، برای پوست مضر به حساب نمی آید. در نتیجه این ترکیب که انحلال پذیری بالایی نیز در آب دارد می تواند برای انواع پوست ها حتی پوست های حساس نیز بدون ایجاد هر گونه ضرری مورد استفاده قرار بگیرد. این ماده در مقایسه با ترکیبات سولفات دار مانند سدیم سولفات ها به دلیل بزرگ بودن مولکول ترکیباتی بی خطر به حساب می آیند و جایگزین مناسبی برای آن ها می باشند. با این که هر دوی این مواد جز سورفاکتانت های آنیونی می باشند اما سولفات ها به دلیل داشتن مولکول های کوچکتر به راحتی به درون پوست نفوذ می کنند و جز مواد خطرناک برای سلامتی پوست طبقه بندی می گردند.

 سولفوسوکسینات سدیم استر

این سولفوکسانات با فرمول شیمیایی NaO3SCH(CO2R’)CH2CO2R می باشد و R و یا ‘R در این ترکیب می توانند گروه های آلکیلی و یا هیدروژن باشند این ترکیب به دو صورت دی استر (R,R’=alkyl) و مونو استر (R’=H, R=alkyl) وجود داشته باشد

تولید:

در استر های سولفوکسینات با تغییرات طول زنجیره و یا میزان اشباع سازی الکل می توان محصولات گوناگونی به دست آورد.

این ماده در هر دو صورت دی استر و مونو استری که وجود دارد طی دو مرحله تولید می گردد:

مونو استر:

مونو استر

گام اول:

در این مرحله مالئیک اسید با الکل چرب وارد واکنش می شود.

در مرحله ی اول ماده ی حامل گروه هیدروکسیل (آمیدو الکل و یا الکل هایی مانند اتوکسیلات الکل) به یک راکتور از جنس فولاد ضد زنگ در دمای 60 الی 70 درجه ی سانتی گراد تزریق می گردد. پس از آن مالئیک انیدرید همزمان با همزدن و حفظ دما در دمای ثابت به راکتور تزریق می گردد.این واکنش مقداری گرما زا می باشد. و مقدار گرما به اندازه ای کافی است تا بتواند مالئیک انیدرید تزریق شده را با نقطه ی ذوب 57 الی 60 درجه ی سانتی گراد ذوب نماید. پس از آنکه مالئیک انیدرید به طور کامل به راکتور تزریق گردید همزدن به مدت 1 ساعت در دمای ثابت ادامه پیدا خواهد کرد و همزمان واکنش توسط تست های مختلف آنالیز می شود و مقدار استری شدن چک می گردد.

گام اول تولید مونو استر سولفوسوکسینات

گام دوم:

سولفوناسیون مالئیک اسید رخ می دهد.

یک محلول آبی از سدیم سولفیت با غلظت 20% به مخزن راکتور تزریق می گردد.

معمولا 1.05 و یا 1.10 مول از سدیم سولفیت مورد نیاز می باشد.

مقدار سولفیت واکنش را مورد اندازه گیری قرار می دهند و هر وقت به مقدار مناسب رسید فرایند سولفوناسیون کامل می گردد. گام دوم حدود 30 دقیقه الی 1 ساعت به طول خواهد انجامید.

گام دوم تولید مونو استر سولفوسوکسینات

 بر اساس الکل مورد استفاده مونو استر ساخته شده خواص گوناگونی خواهد داشت:

آمیدو الکل:

  • ضد حساسیت و سوزش پوست و چشم
  • افزایش دهنده ی حجم

الکل

  • محافظ و سازگار با پوست
  • سفید کنندگی مناسب
  • فوم دهندگی عالی

دی استر

دی استر

گام اول:

در تهیه ی این نوع محصول همانند مونو استر ها، الکل به درون راکتور تزریق می گردد و انیدرید مالئیک به راکتور افزوده می شود. بعد از افزوده شدن کامل محصولات دمای راکتور به حدود 120 الی 130 درجه ی سانتی گراد تحت خلا می رسد تا  آب تشکیل شده در طی فرایند تبخیر گردد.

مقدار اضافی آب و الکل در این مرحله حذف می گردد.

سپس افزودن کاتالیست تولوئن- اسید سولفونیک ضروری می باشد تا نیازی به دماهای بالا نباشد .

 افزودن دو برابر حجم تولوئن و یا دیگر حلال ها به محلول موجب مب گردد تا در دمای پایین تری واکنش کامل شود.

گام دوم:

گام دوم همانند روش مونو استری می باشد.

توصیه می شود بعد از افزودن بی سولفیت pH را در حدود5 ثابت نگه دارید.

دسته بندی کاربرد های این ماده بر اساس نوع آن

در ادامه S به معنای همان سولفوسوکسیانات است

  • دی سدیم اسید لوریک اتانول آمید-S

این ماده دارای خاصیت شویندگی فوق العاده خفیفی است و در ترکیب با سولفاتهای اتیل یا آلکیل سولفاتها برای بهبود کیفیت کف شامپو ها و ایجاد بهبود خواص آن ها بر روی پوست مورد استفاده قرار می گیرد.

  • دی سدیم لوریل الکل S

این مواد همچنین به عنوان ماده ای بسیار ملایم و دارای خاصیت کف بسیار خوب در ترکیب با سولفات های آلکیل و سولفات های اتر و همچنین در ساخت صابون های سنتزی مورد استفاده قرار گیرند.

  • دی سدیم کوکو اسید چرب اتانول آمید S

در شامپو ها و محصولات فومی این ماده برای بهبود و مقاومت بیشتر پوست در برابر سورفکتانت های آنیونی مانند سدیم لوریل سولفات یا آلکیل بنزن سولفات مورد استفاده قرار می گیرد.

  • دی سدیم اسید چرب مونو اتانول آمید S

این ماده یک سورفکتانت محافظ برای پوست به حساب می آید که حتی در محصولات پوست های آسیب دیده و یا تحریک پذیر نیز مورد استفاده قرار می گیرد . این ماده می تواند تا حدود زیادی اثرات تحریک پذیری سایر مواد شوینده را نیز کاهش دهد و آسیب دیدگی به پوست را به حداقل برساند

  • S های اصلاح شده

در شامپو ها، محصولات فومی و همچنین مایعات ظرفشویی این ماده مورد استفاده قرار می گیرد و تحرکات پوستی اندکی دارد

بازار جهانی

محصول فوق سورفکتانتی بسیار ملایم است که با سورفکتانت های دیگر (آنیونی،کاتیونی و آمفوتریک) ترکیب می گردد. این ماده به طور عمده در محصولات ساخته شده برای پوست های حساس و یا محصولات مراقبت شخصی و شست و شوی کودک مورد استفاده قرار می گیرد. این مواد عموما خاصیت کف زایی خوبی دارند، به خوبی تمیز می کنند و به عنوان امولسیفایر ثانویه نیز استفاده می شوند. همه ی این خواص موجب گردیده است تا استفاده این ماده در شوینده ها تقاضای زیادی پیدا کند و با رونق گرفتن بازار محصولات مراقبت شخصی، بازار جهانی این ماده نیز روندی رو به رشد داشته باشد.

طی تحقیقات انجام گرفته توسط TMR پیش بینی می شود بازار جهانی این ماده در سال های 2015 تا 2023 روندی رو به رشد با 5.3 درصد CAGR داشته باشد. همچنین تخمین زده می شود که بازار این محصول تا پایان سال 2023 به 446.2 میلیون دلار برسد.کشور های آسیا و اقیانوسیه (کره جنوبی، اندونزی، هند، چین و آسیای پاسفیک) بیشترین بازار رشد محصول فوق را به خود اختصاص داده اند

منبع:

Revolvy, L. (n.d.). “Sodium s… esters” on Revolvy.com. Retrieved March 9, 2019, from https://www.revolvy.com/page/Sodium-sulfosuccinate-esters

…. (n.d.). Retrieved March 9, 2019, from https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/21226407#section=Top

What is Disodium Laureth …? (2018, July 07). Retrieved March 9, 2019, from https://slsfree.net/disodium-laureth-sulfosuccinate/

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *