تگزاپون پودری و صدفی و n70
تگزاپون n70 و... | قیمت خرید فروش تگزاپون صدفی و پودری | تگزاپون پاکنام و پاکسانReviewed by 02177641136 on Oct 2Rating: 5.0

فروش تگزاپون و یا خرید تگزاپون . جهت اطلاع از قیمت ها و ثبت سفارش با مشاوران ما در موسسه مبتکران شیمی در ارتباط باشید.

خرید تگزاپون :

در حال حاضر موسسه ی مبتکران شیمی به عنوان یکی از تامین کنندگان محصولات شیمیایی کشور, طیف گسترده ای از مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی را از برندهای معتبر در اختیار تولید کنندگان قرار می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با همکاران ما در ارتباط باشید.

فروش تگزاپون :

جهت اطلاع از نحوه ی فروش این محصول و ثبت سفارش شما می توانید با همکاران ما در واحد فروش موسسه مبتکران شیمی در در ارتباط باشید.

 تلفن تماس:

021-77657131

021-77641136

021-77649244

021-77641217

.

کشور تولید کننده: ایران (پاکنام – پاکسان) / مالزی

خرید مواد شیمیایی بسته بندی: بشکه 110 کیلویی

خرید مواد شیمیایی درصد خلوص : 85% و محلول در آب

قیمت اتانول آمین :

 برای آگاهی از قیمت با کارشناسان فروش ما در تلگرام mbkchemical@ و واتس اپ در ارتباط باشید:
     
09198991006

           09198991007
           09198991008

ارتباط با مسئول فنی: با تلگرام mbkchem@ درارتباط باشید. 

برگه آنالیز نمونه تگزاپون

………تگزاپون

تگزاپون چیست ؟

سدیم لوریل اتر سولفات با نام تجاری تگزاپون و فرمول مولکولی NaC12H25SO4 خمیر نیمه شفاف سفید یا زرد رنگ که دارای بوی ملایم بوده و با غلظت های 30 و 70 در صد در بازار موجود است . جزء مواد فعال سطحی آنیونی محسوب شده و از خانواده آلکیل اتر سولفات ها می باشد و از ترکیب یک الکل چرب به عنوان مثال روغن نارگیل با اکسید اتیلن و سولفوناسیون  متعاقب ان به دست می آید.

تگزاپون به دو شکل N70 و صدفی موجود است.تگزاپون صدفی نسبت به N70 دارای خلوص کمتری است و در تولید محصولات شوینده صدفی و کدر مانند شامپوها استفاده می شود.تگزاپون N70 خمیری است با ویسکوزیته بالا که در تولید مایعات شوینده شفاف کاربرد دارد.
این ماده حاوی مقدار اندکی نمک میباشد که هنگام رقیق شدن در آب در غلظتهای معمولی ویسکوزیته پایینی از خود نشان میدهد و هنگامیکه سدیم کلراید و آلکانول آمید به آن افزوده میشود ویسکوزیته آن تنظیم خواهد شد.


 ویژگی ها:

به عنوان شوینده متداول در اکثر محصولات بهداشتی سر و بدن مورد استفاده قرار می گیرد. دارای خاصیت کف زایی خوبی بوده ولی کف آن سبک است وحالت کرمی ندارد ودر مجاورت چربی ها از بین می رود و به آسانی در آبهای سخت ومعمولی با کف فراوان حل می شود و با سایر افزودنی ها سازگار است .

دارای طبیعت تحریک کنندگی پوست می باشد و به ساختمان دو لایه چربی درپوست آسیب می رساندو سبب افزایش تبخیر نامحسوس پوست و خشکی ان می گردد.بنابراین درصورت همراهی آن با دیگر مواد فعال سطحی انیونی ,آمفوتریک وغیر یونی , کیفیت ومیزان کف کنندگی و شویندگی در سطح مطلوبی تامین می گردد.

کاربرد تگزاپون تگزاپون دراکثر مواد تجاری شویندهها مثل مایع ظرفشوئی وپاک کننده‌های صنعتی (کارواش وکف شورها و بر طرف کننده روغن) و در بیش از 90 % مواد بهداشتی وپاک کننده بدن و سر ازقبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم ولوسیون چه به صورت مایع یا غیرمایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده وامولسیون کننده مواد چسبنده بکارمی رود و جزو مواد اولیه آرایشی و داروئی است.

تگزاپون به عنوان اکتیوآنتیک همراه ماده صدفی کننده در محصولات بهداشتی که بصورت صدفی میباشد مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از این ماده میتوان براحتی و بدون نیاز به دما دهی و همزدن در دور بالا با افزودن موارد دیگر بسته به فرمولاسیون به نتیجه مطلوب رسید. رنگ این ماده مایع صدفی است. تگزاپون هاون Sodium Lauryl ether sulfate است (سدیم لوریل اتر سولفات) که در ساخت شامپو استفاده می شود و کف زیادی تولید می کند و ماده خطرناکی نیست .  

 

 مقاله های مربوط:

نقش امولسیفایرها در شامپو چیست؟

عوامل تثبیت کننده کف (foam boosting agetn)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *