فروش انواع مواد شیمیایی با بهترین کیفیت

امولسیفایر گازوئیل | خرید و فروش امولسیفایر گازوئیل

ارائه بهترین قیمت ها

کیفیت تضمین شده

ارسال به تمام نقاط ایران

توضیحات

امولسیفایر گازوئیل . آب یکی از ناخالصی هایی است که همواره مشکلات عدیده ای در سوخت های دیزلی به وجود می آورد ، بسته شدن مسیرهای انتقال سوخت ، گرفتگی فیلترها ، انسداد انژکتور ، خوردگی مخزن ، ساییدگی و … نمونه هایی از مشکلاتی هستند که وجود آب در گازوئیل می تواند به وجود بیاورد . برای حذف این ناخالصی روش های مکانیکی و شیمیایی به کار گرفته می شوند که در این بین استفاده از امولسیفایرها خصوصا در تجهیزات متحرک دیزلی ( تانکر، اتوبوس و …) کارآمدترین راه ممکن است . جهت ثبت سفارش ، خرید و اطلاع از قیمت فروش امولسیفایر گازوئیل با همکاران ما در مبتکران شیمی در تماس باشید .

خرید امولسیفایر گازوئیل :

در حال حاضر موسسه ی مبتکران شیمی به عنوان یکی از تامین کنندگان محصولات شیمیایی کشور, طیف گسترده ای از مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی را از برندهای معتبر در اختیار تولید کنندگان قرار می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با همکاران ما در ارتباط باشید.

فروش امولسیفایر گازوئیل :

جهت اطلاع از نحوه ی فروش این محصول و ثبت سفارش شما می توانید با همکاران ما در واحد فروش موسسه مبتکران شیمی در در ارتباط باشید.

امولسیفایر گازوئیل

حضور آب در گازوئیل یکی از مشکلات جدی است که همواره گریبان گیر افرادی است که با تجهیزات دیزلی کار می کنند .  تمامی درمان ها و راه کارهایی که برای حل این مشکل به کار می رود از یک و یا دو روش برای ازبین اثرات منفی آب در گازوئیل بهره می برند .

امولسیفایر ها : قطره های آب را احاطه کرده و آنها را از سیستم سوخت رسانی عبور می دهند تا در طی فرآیند احتراق تبخیر شده و از سیستم بیرون رانده شود .

دمولسیفایر یا امولسیون شکن : دمولسیفایر ها باعث جدا شدن آب از گازوئیل می شوند و می توان بعدا با استفاده از روش های مکانیکی آب و گازوئیل را از هم جدا نمود .

آب در گازوئیل

مشکلات وجود آب در سوخت دیزل

گازوئیل جاذب رطوبت است ، به این مفهوم که توانایی جذب آب و نگهداری آن را دارد . آب در سوخت دیزل می تواند به دو صورت وجود داشته باشد : 1- امولسیون ( مخلوطی از آب و گازوئیل که در آن آب به صورت یکنواخت در سوخت پخش شده است) 2- آب آزاد ( آبی که از گازوئیل جدا شده و یک لایه قابل مشاهده بین آب و گازوئیل تشکیل می شود ، آب به دلیل دارا بودن چگالی بالاتر در پایین و گازوئیل بر روی آن شناور می شود.)

آب موجود در سوخت دیزل پتانسیل ایجاد مشکلات زیادی کند:

  • ایجاد خوردگی در مخازن و تجهیزات
  • افزایش فرسودگی اجزای سیستم سوخت رسانی به دلیل کاهش پیدا کردن قابلیت روان کنندگی
  • عدم کارایی در دماهای پایین پایین به دلیل تشکیل کریستال و مسدود شدن فیلترهای سوخت
  • رشد لجن های میکروبی که می تواند باعث انسداد فیلترها شود

نحوه ورود آب به داخل سوخت

بیشتر آب موجود در گازوئیل از جذب رطوبت توسط هوا ناشی می شود . همچنین روش های نامناسب حمل و نقل و ذخیره سازی نیز می توانند باعث راه یافتن آب به داخل سوخت شوند . مخازن سوخت عموما به صورت کامل پر نمیشوند و همواره فضایی خالی در آن موجود است . مخازن در طول زمان در معرض نوسانات دمایی قرار گرفته و رطوبت وارد شده از طریق کندانس شدن بر روی دیواره های مخزن به داخل سوخت راه پیدا می کند .

به جز در مواقعی که مقادیر زیاد آب به صورت اتفاقی به داخل آب به عنوان آب آزاد راه پیدا کند ، آب تمایل دارد تا به صورت یکنواخت در درون آب به صورت امولسیون پخش شود . در این امولسیون آب در سوخت ، همواره یک سطح جداکننده بین قطره ها و یا ذرات کوچک آب و سوخت وجود دارد .

سطح تماس آب – گازوئیل در این امولسیون ذاتا ناپایدار اسست ، بنابراین آب موجود در سوخت تمایل به جدا شدن از سوخت دارد . به دلیل بالاتر بودن چگالی آب نسبت به گازوئیل ، تمامی آب جدا شده به پایین مخزن رفته و در آنجا جمع می شود .

مخزان سوخت وسایل نقلیه در حال حرکت به دلیل تنش های مکانیکی که در مخزن ایجاد می شود ، تمایل دارند که آب را در حالت امولسیون نگهدارند . اما تجهیزات ثابت مانند ژنراتورها بیشتر مستعد نگهداری آب در کف تانکر ذخیره هستند .

حذف آب را می توان با استفاده از روش های مکانیکی و یا افزودن یک ماده شیمیایی اناجام داد ، در ادامه به این دو روش بیشتر پرداخته ایم :

حذف آب به روش مکانیکی

آب جمع شده در انتهای مخزن را می توان به صورت مکانیکی (Drain) تخلیه کرد . مشخصا این روش را برای مخازنی که دارای تخلیه کن نیستند نمی توان به کار برد ، در برخی موارد نیز از یک لوله در انتهای مخزن استفاده می کنند . اما هیچ یک از این روش ها نمی توانند تضمین کنند که تمامی آب جدا خواهد شد و یا مقداری از آب جدا شده دوباره در طی حرکت های مکانیکی به صورت امولسیون در نخواهد آمد .

روش حذف مکانیکی را همچنین می توان با استفاده از قرار دادن جداکننده ها و فیلترهایی در مسیر بین تانک و موتور دیزلی انجام داد . این دستگاه ها به گونه ای طراحی شده اند که مقادیر بسیار کم آب را نیز جدا کنند . اما مانند تمامی دستگاه های مکانیکی این تجهیزات نیاز به نگهداری مداوم داشته و مستعد خرابی هستند .

بنابر این همراه با روش حذف مکانیکی آب ، افزودنی هایی جهت امولسیون سازی (Emulsification) و یا حذف امولسیون (Demulsification) برای حذف آب و یا بی خطر سازی آن مورد استفاده قرار می گیرند .

حذف آب و لجن از تانکر گازوئیل به روش مکانیکی

کنترل آب به وسیله امولسیفایر گازوئیل

امولسیفایر گازوئیل باعت می شود تا آب به صورت امولسیون ( آب در سوخت) پایدار شده و به صورت بی خطر از سیستم سوخت رسانی عبور کند . این آب در موتور احتراق تبخیر شده و به صورت بخار از سیستم به بیرون هدایت می شود .

امولسیفایر گازوئیل (diesel fuel emulsifier) عموما بر پایه پیوند هیدروژنی عمل می کند . سوخت دیزل تقریبا به صورت کامل از مولکول های غیر قطبی تشکیل شده است ، بنابراین هیچ گونه بار الکتریکی منفی و یا مثبتی ندارند . از سویی مولکول های آب هم بار منفی دارند و هم بار مثبت . امولسیفایر دارای بار مثبت و منفی است و هنگامی که با سوخت دیزل و آب مخلوط می شود ، همانند یک عامل اتصال دهنده عمل کرده و باعث اتصال و یا احاطه شدن هر سه ماده ( آب ، گازوئیل و امولسیفایر ) در یک مخلوط همگن می شود .

نتیجه این است که آب موجود ، به صورت ذرات ریز ماکرو و یا نانو به صورت یکنواخت در کل گازوئیل پخش شده و سپس در دمای بالای محفظه احتراق تبخیر می شود .

افزودن امولسیفایر به گازوئیل

مزایای استفاده از امولسیفایر گازوئیل

برای مصارف معمولی و هنگامی که نسبت سوخت به آب بالاست ، استفاده از امولسیفایرها بهترین راه برای از بین بردن خطرات ناشی از آلودگی با آب است ، خصوصا برای مخازن وسایل نقلیه که مخزن همواره تحت تاثیر حرکت وسیله نقلیه و لرزش موتور است . افزودن امولسیفایر در این موارد باعث پایدارتر شدن و یکنواخت تر شدن امولسیونی می شود که خود از قبل وجود داشت . همچنین در این روش مقادیر کمی از آب آزاد نیز به صورت امولسیون در خواد آمد . در ادامه به صورت موردی به مزایای استفاده از امولسیفایرها اشاره خواهیم کرد :

  • از بین بردن آب آزاد : به دلیل حذف شدن آب آزاد ، امولسیفایرها برخی مشکلات احتمالی استفاده از دمولسیفایرها را ندارند . دمولسیفایرها تشکیل آب آزاد را تسریع می کنند و آب های آزاد نیز می توانند تشکیل کریستال های یخی بدهند . این کریستال های می توانند مشکلات عدیده ای را در تانک و سیستم سوخت رسانی ایجاد کنند . برخی از این مشکلات عبارتند از مسدود کردن فیلترهای سوخت ، ایجاد انسداد در خطوط سوخت و انژکتورها و همچنین باعث کاهش خاصیت روان کنندگی سوخت می شوند که می تواند باعث افزایش سایش و آسیب رسیدن به اجزای سیستم سوخت شود.
  • جلوگیری از خوردگی : یکی دیگر از مزایای امولسیفایر گازوئیل جلوگیری از اتفاق افتادن خوردگی در مخازن است . آب آزادی که در ته مخازن جمع می شود ، باعث ایجاد خوردگی در کف مخزن می گردد ، امولسیفایرها با از بین بردن آب آزاد این امکان را حذف می کنند .
  • جلوگیری از تشکیل لجن میکروبی : سطح تماسی که بین آب آزاد و گازوئیل تشکیل می شود ، محلی است برای تشکیل لجن ، با حذف آب آزاد این امکان از بین می رود .

منابع

Ithnin, A. M., Yahya, W. J., Ahmad, M. A., Ramlan, N. A., Kadir, H. A., Sidik, N. A. C., & Koga, T. (2018). Emulsifier-free Water-in-Diesel emulsion fuel: Its stability behaviour, engine performance and exhaust emission. Fuel, 215, 454-462.

Psg. (n.d.). ZOIL: Emulsification vs. Demulsification. Retrieved from https://www.ezoil.com/resources-diesel-fuel-additives-emulsification-vs.-demulsification

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “امولسیفایر گازوئیل | خرید و فروش امولسیفایر گازوئیل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین محصولات