فروش انواع مواد شیمیایی با بهترین کیفیت

دسته بندی مقالات

دی پروپیلن گلیکول در عطر

کاربرد دی پروپیلن گلیکول در عطر

عطرها یکی از محصولات آرایشی هستند که بسیاری از افراد به طور روزانه از آن استفاده می‌کنند. عطرها سه نت بالایی، میانی و پایه دارند که ضریب تبخیر هر یک با دیگری متفاوت است. این نت‌ها با دقت بسیاری انتخاب می‌شوند زیرا وجود هر نت می‌تواند بر نت‌های دیگر تاثیر بگذارد. اگر بخواهیم واژه نت عطر را ساده‌تر توضیح دهیم، به ترکیبات اصلی تشکیل دهنده عطر نت می‌گویند. جالب است بدانید عطرهای خوب و گران قیمت می‌توانند بیشتر از 100 نت داشته باشند. تمامی ترکیبات تشکیل دهنده عطر بر یکدیگر تاثیر می‌گذارند تا رایحه نهایی را تشکیل دهند. یکی از این ترکیبات مهم الکل‌ها هستند. دی پروپیلن گلیکول در عطر نقش مهمی ایفا می‌کند. معمولا، سازندگان عطر از این ماده برای افزایش پایداری ترکیبات موجود در عطر، به عنوان حلال و برای بهبود ماندگاری رایحه استفاده می‌کنند.

دی پروپیلن گلیکول چیست؟

دی پروپیلن گلیکول ماده‌ی شیمیایی با دو گروه هیدروکسیل (OH) است. این ماده با فرمول شیمیایی C6H14O3 ، از خواص منحصر به فردی برخوردار است. جالب است یدانید این ماده رایحه خاصی ندارد و به راحتی در آب حل می‌شود. این ماده در دو گرید صنعتی و گرید مناسب برای تهیه عطر یافت می‌شود. در ادامه، به بررسی خواص شگفت انگیز این ماده در فرمولاسیون عطر می‌پردازیم.

کاربردهای دی پروپیلن گلیکول

دی پروپیلن گلیکول در فرمولاسیون عطرها به عنوان حلال، عامل کنترل کننده ویسکوزیته و برای افزایش ماندگاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

حلال

یکی از نقش‌های این ماده در تهیه عطر، کاربرد به عنوان حلال است. در عطرسازی، حلال‌ها از اهمیت زیادی برخوردار هستند، زیرا می‌توانند سایر ترکیبات را رقیق کنند.

دی پروپیلن گلیکول در عطر

پایداری

سازندگان عطر در تلاشند تا علاوه بر تولید عطرهایی با رایحه دلنشین، ماندگاری آنها را افزایش دهند. دی پروپیلن گلیکول در عطر به عنوان تثبیت کننده عمل می‌کند و به طولانی شدن حضور رایحه در فضا کمک می‌کنند.

کنترل ویسکوزیته

سازندگان عطر می‌تواند با افزودن این ماده به عنوان حلال، ویسکوزیته کل محلول را کنترل کنند. در نتیجه، می‌توان از این ماده شیمیایی برای کنترل و تنظیم ویسکوزیته نیز استفاده کرد.

مزایای استفاده از دی پروپیلن گلیکول در عطرسازی

این ماده مزایای بسیاری برای تهیه عطر دارد، زیرا به پوست آسیب نمی‌زند و می‌توان آن را در ترکیب با مواد شیمیایی دیگر استفاده کرد. از طرفی، این ماده از سمیت بسیار کمی برخوردار است.

  • سازگاری با پوست

جالب است بدانید احتمال بروز حساسیت پوستی پس از استفاده از عطرهای حاوی دی پروپیلن گلیکول کمتر است.

  • سازگاری با سایر ترکیبات شیمیایی

یکی از مهم‌ترین مزایای دی پروپیلن گلیکول سازگاری این ماده با سایر ترکیبات شیمیایی است که باعث ایجاد رایجه‌های متنوع و دلنشین می‌شود.

آیا مصرف دی پروپیلن گلیکول خطرناک است؟

به طور کلی، تا زمانیکه عطرسازان از این ماده به مقدار مجاز استفاده کنند، مشکلی برای سلامت انسان ایجاد نمی‌کند. این ماده‌ی تثبیت کننده سمیت کمی دارد. به همین دلیل، می‌توان با رعایت نکات ایمنی و تعیین غلظت مناسب با خیال آسوده از آن در تهیه عطر استفاده کرد. در این قسمت، به شرح نکات مهمی می‌پردازیم که شما باید حین کار با این ماده در نظر داشته باشید.

  • حساسیت پوستی

برخی افراد به دی پروپیلن گلیکول حساسیت دارند و وقتی از عطر حاوی این ماده استفاده کنند پوست آنها واکنش منفی نشان می‌دهد. لازم به ذکر است که احتمال بروز حساسیت به این ماده بسیار کم است و در موارد نادری رخ می‌دهد.

  • حساسیت تنفسی

این ماده در غلظت‌های مناسب برای تولید عطر مورد استفاده قرار می‌گیرد. بنابراین، باید به عدم استنشاق بخارات دی پروپیلن گلیکول غلیظ توجه ویژه‌ای داشته باشید. زیرا، می‌تواند باعث حساسیت دستگاه تنفسی شما شود.

خرید

شما می‌توانید برای خرید دی پروپیلن گلیکول به صفحه تماس با ما مراجعه کنید. مبتکران شیمی مواد اولیه مورد نیاز برای صنایع مختلف را با قیمتی مناسب در اختیار خریداران قرار می‌دهد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن محصول مورد نظر را به دست شما می‌رساند.

جمع بندی

دی پروپیلن گلیکول که به اختصار با DPG نمایش داده می‌شود، ماده‌ای پرکاربرد در عطرسازی و تهیه محصولات آرایشی است. این ماده در دو گرید صنعتی و گرید مناسب برای فرمولاسیون عطر یافت می‌شود. این ماده به عنوان حلال در فرمولاسیون عطرها مورد استفاده قرار می‌گیرد و با انحلال سایر ترکیبات، باعث ایجاد رایحه‌های متفاوت و دلنشین می‌شود. علاوه بر این، سازندگان عطر از این ماده برای افزایش ماندگاری عطر نیز استفاده می‌کنند. توجه داشته باشید که برخی افراد به این ماده حساسیت دارند و پس از تماس عطرهای حاوی دی پروپیلن گلیکول واکنش پوستی نشان می‌دهند. با این حال، به دلیل سمیت کم این ماده و احتمال کم بروز آلرژی، امکان ایجاد حساسیت پوستی بسیار کم است.

نظرات:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *