سولفات آمونیوم

سولفات آمونیوم ( Ammonium sulfate ) از ترکیبات سولفاته (مانند سولفات منیزیم، سولفات روی، سولفات منگنز و…) شناحته شده است و دارای کاربرد های فراوانی به ویژه در صنعت کشاورزی به عنوان کود و در صنعت خوراکی به عنوان تنظیم کننده اسیدیته آرد و نان مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه با کاربرد آن و برخی سوالات متداول بیشتر آشنا می شوید. جهت اطلاع از قیمت خرید سولفات آمونیوم پودری  و ثبت سفارش  کود آن با مشاوران ما در موسسه مبتکران شیمی در ارتباط باشید.

خرید سولفات آمونیوم :

جهت اطلاع از نحوه ی فروش این محصول و ثبت سفارش شما می توانید با همکاران ما در واحد فروش موسسه مبتکران شیمی در ارتباط باشید.

اطلاعات محصول کشور تولید کننده:

بسته بندی: کیسه

درصد خلوص :

cas no: 7783-20-2

آنالیز محصول

فروش سولفات آمونیوم :

در حال حاضر موسسه ی مبتکران شیمی به عنوان یکی از تامین کنندگان محصولات شیمیایی کشور, طیف گسترده ای از مواد شیمیایی صنعتی را از برند های معتبر در اختیار تولید کنندگان قرار می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با همکاران ما در ارتباط باشید.

قیمت کود سولفات آمونیوم:

برای آگاهی از قیمت با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

سولفات آمونیوم چیست؟

سولفات آمونیوم (Ammonium sulfate) یکی از ترکیبات سولفاته با فرمول شیمیایی NH4)2SO4) است. این ترکیب در کشاورزی، صنایع غذایی، تصفیه آب، دباغی چرم، عامل ضد آتش در پارچه ها و افزودنی در خوراک دام استفاده می شود. رایج ترین کاربرد سولفات آمونیوم به عنوان کود شیمیایی است که حاوی 21% نیتروژن و 24% سولفور است. این کود را در خاک هایی با کمبود نیتروژن استفاده می شوند.

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی این ترکیب را در جدول زیر می توانید مشاهده کنید:

جرم مولکولی 132.14 g/mol
دانسیته  1.77 g/cm³
حلالیت نامحلول در استون، الکل و اتر

این ترکیب دارای نقطه ی ذوب بالا در حدود 250 درجه ی سانتی گراد می باشد اما هنگامی که تجزیه شود می تواند گاز های سمی،نظیر اکسید سولفور، اکسید نیتروژن و آمونیاک آزاد کند. میزان انحلال سولفات آمونیوم  در آب به دلیل ماهیت یونی بسیار بالا است و می تواند باعث رسوب پروتئین ها شود. به دلیل ثابت دی الکتریک بالای آب، یون های نمک تفکیک شده که آمونیوم کاتیونی و سولفات آنیونی هستند به راحتی در پوسته های هیدراتاسیون مولکول های آب حل می شوند. این ماده دارای کاربرد های صنعتی زیادی است و معمولا حاوی 21٪ (وزنی – وزنی) ازت و 24٪ (وزنی- وزنی) گوگرد است.

فرایند تولید

این محصول به کمک روش های زیر تولید می گردد:

  • به عنوان محصول فرعی واکنش کاپرولاکتام [(CH2)5COHN]
  • فرایند های سنتزی
  • محصول فرعی فرایند تولید کک
  • و به مقدار جزیی به عنوان محصول جانبی واکنش تولید نیکل و یا متیل متاکریلات
  • همچنین از واکنش آمونیاک و اسید سولفوریک

به طور خلاصه در شکل زیر می توان یکی از فرایند های تولید این ماده را مشاهده نمود:

فرایند تولید سولفات آمونیوم

ویژگی ها و کاربردها

عمده مصرف این ماده در صنایع کشاورزی می باشد که در ابتدا به آن خواهیم پرداخت:

کاربرد در کشاورزی به عنوان کود شیمیایی

کود سولفات آمونیوم از حدود 21 درصد نیتروژن و 24 درصد سولفور تشکیل شده است.این کود برای زمانی که خاک گیاه  کمبود نیتروژن داشته باشد استفاده می شود. تمام کود های نیتروژنی که مورد استفاده قرار می گیرند نیتروژن را به صورت آمونیاک مثبت NH4+ به خاک اعمال می نمایند از جمله کود های دیگری که برای جبران کمبود نیتروژن مورد استفاده قرار می گیرد می توان به اوره CO(NH2)2 با 46 درصد N ، آمونیاک بدون آب NH3 با 82 درصد N، آمونیاک آبی و یا هیدروکسید آمونیاک NH4OH با 20 الی 41 درصد نیتروژن اشاره نمود.

سولفات آمونیوم

استفاده از این ترکیب به صرفه و اقتصادی نیست، چرا که جایگزین های دیگری با مقدار نیتروژن بالاتری برای این کار وجود دارد. اما این کود یک منبع عالی برای عنصر گوگرد (S) است و  علاوه بر نیتروژن می تواند کمبود سولفور را که وظایف بسیار مهمی از جمله سنتز پروتئین ها را بر عهده دارد جبران نماید.

گاهی نیز مقداری از این کود به مواد از بین برنده ی علف های زائد اضافه می شود تا اثر بخشی آنها را افزایش دهد. این کار به خصوص زمانی که آب مورد استفاده ی ما حاوی ترکیبات کلسیم, منیزیم و سدیم باشد می تواند بسیار موثر باشد. در این کاربری بهتر است که از نوع خالص استفاده شود. می توان این کود را به صورت جداگانه و یا مخلوط با سایر کود ها مورد استفاده قرار داد. انحلال پذیری بالای آن در آب موجب گردیده تا از آن به صورت پاششی نیز برای گیاهان نیز به کار برده شود.

مزایای این کود نسبت به سایر کود های نیتروژن دار

  • این ترکیب یک ماده ی ارزشمند می باشد زیرا کمبود هر دو عنصر N و S را به طور همزمان بر طرف می نماید در نتیجه از نظر هزینه می تواند بسیار مقرون به صرفه باشد
  • این ماده حداقل آب اتمسفریک موجود را جذب می نماید و همین امر موجب ذخیره سازی طولانی آن در خاک می شود.
  • در آب های سنگین و آب هایی که دارای مقادیر بالایی سدیم، کلسیم و منیزیم هستند ترکیب آن با علف کش ها سبب ممانعت از مسدود شدن سر مخزن علف کش می گردد و سبب اثر بخشی بیشتر علف کش ها می شود.
  • کنترل مناسب اسیدیته ی خاک
  • حساسیت کمی به از دست دادن نیتروژن دارد
  • محلول در آب است
  • بالا بردن جذب مواد مغذی ای مانند فسفر، آهن، روی، منگنز، زیرا هنگامی که pH تغییر می یابد جذب مواد مغذی برای ریشه سخت می شود. در نتیجه این ترکیب عملکرد کلی و تغذیه ی گیاه را با کنترل pH بهبود می بخشد

به خاطر داشته باشید استفاده از این ترکیب در خاک های خنثی سبب از بین رفتن گیاه به دلیل برهم خوردن pH  می گردد؛ همچنین گیاه را در برابر بیماری و آفات آسیب پذیر می نماید.

استفاده از این ترکیب با کدام مواد شیمیایی دیگر می تواند انجام پذیرد؟

 کود هایی که می توانند با ماده ی فوق ترکیب شوند و به خاک اعمال و ذخیره گردند عبارتند از:

  • NNS،
  • سوپرفسفات ساده و تریپل
  • K2SO4
  • 2MgSO4
  • MOP یا پتاسیم کلرید

از جمله موادی که می توانند با ماده ی فوق ترکیب شوند اما بیشتر از 2 الی 3 روز در خاک ذخیره نمی شوند عبارتند از:

  • Ca(NO₃)₂
  • CAN
  •  اوره
  • potash ammonium nitrate

موادی که نمی توانند با ماده ی فوق ترکیب شوند عبارتند از:

  •  CaCN₂
  • خاکستر و سنگ فسفات

 بعد از افزوده شدن AS به خاک این محصول به اجزای سازنده اش تبدیل می شود و بر روی سطح خاک باقی می ماند. در صورت باقی ماندن این ماده بر روی سطح خاک ممکن است در شرایط قلیایی به صورت گاز متصاعد شود. بنابراین مهم است که بعد از اعمال این ماده به خاک، آن را مخلوط نمایید تا بر روی سطح باقی نماند. این کار را حتما قبل از بارش باران و یا آبیاری انجام دهید.

خواص کود سولفات آمونیوم

کود سولفات آمونیوم برای برنج

طبق تحقیقات انجام شده بر روی محصول برنج کود دهی شده با سولفات آمونیوم در مقایسه با اوره، افزایش نرخ برداشت برنج تا 30 بوشل در هکتار را نشان می دهد. برخلاف اوره، سولفات آمونیوم در برابر تبخیر مقاومت تر است و به ویژه گوگرد مورد نیاز گیاه را فراهم می کند.

کود سولفات آمونیم برای پیاز

پیاز به منبع بالایی از نیتروژن نیاز دارد. یک کود سولفات آمونیوم یا نیترات آمونیوم می تواند منبع دخوبی برای رشد این گیاه باشد. میزان مصرف این کود یک پیمانه در هر 6 مترتوصیه می شود. اولین کود دهی باید حدود سه هفته پس از کاشت باشد و پس از آن هر 2 تا 3 هفته یکبار کوددهی انجام شود.

کود AS برای چمن

مطمئناً می توان از این ماده روی چمن استفاده نمود. مقدار توصیه شده به طور معمول 2/2 کیلو گرم برای هر 100مترمربع چهار بار در سال است که از اوایل بهار شروع می شود و در پاییز پایان می یابد. هنگام خشک شدن چمن ، بلافاصله پس از استفاده آن را کاملا آب دهید.

کود AS برای سبزیجات

سبزیجات نیز مانند محصولات دانه و علوفه ، برای فتوسنتز و تشکیل پروتئین به نیتروژن و گوگرد احتیاج دارند. در حقیقت ، بسیاری از تولید کنندگان سبزیجات از کود سولفات آمونیوم به عنوان بخشی از ترکیب کودهای اساسی خود استفاده می کنند.

کود سولفات آمونیوم برای سیب زمینی

دو عامل مهم و کلیدی در پرورش سیب زمینی عبارتند از افزایش تعداد غده ها در واحد سطح، حفظ تاج برگ سبز و اندازه یا وزن غده است.

ریشه کم عمق سیب زمینی قادر به جذب نیتروژن از اعماق خاک نیست از این رو بهترین کود برای سیب زمینی کود AS است که در برابر آبشویی مقاوم  دارد.

گیاه سیب زمینی در طول دو ماه اول زمانی که قسمت برگی گیاه به سرعت رشد می کند نیاز بالایی به نیتروژن دارد و از ماه دوم تا دو هفته قبل از برداشت، بوته ها به پتاسیم بیشتری نیاز دارند تا سیب زمینی های خوش فرم ایجاد کنند.

کود AS به عنوان کود استارت برای سویا

AS یکی از ترکیبات مهمی است که در پرورش گیاه سویا نقش به سزایی دارد. گیاهانی مانند سویا برای رشد نیاز به سولفات اضافی دارند. گیاهی مانند یونجه نیز برای تولید اسید آمینه از سولفور استفاده می کنند.

برای یک هکتار از زمین در حدود 100 الی 200 پوند از AS به خاک اعمال می گردد.

در مورد کلزا، مصرف سولفات آمونیوم تا اوایل مرحله گلدهی ممکن است به رفع کمبود S کمک کند به شرط آنکه رطوبت کافی برای حل شدن و انتقال SO4-S به منطقه ریشه وجود داشته باشد.

توصیه می شود قبل از کاشت باشد. با این وجود، اگر شرایط آب و هوایی مانع از استفاده آن در قبل از کاشت شود، می توان بعد از کاشت نیز آن را اعمال کرد.

کود سولفات آمونیوم برای گندم

این امر عمدتاً به بافت خاک و اینکه آیا مستقیم یا مخلوط مصرف شود بستگی دارد. به ازای هر هکتار مصرف 30 کیلو گرم سولفات آمونیوم به صورت مستقیم همراه با کشت در کنار بذر در خاکها مناسب می باشد ، اما می توانید این مقدار را در خاک های با بافت سنگین دو برابر کرد.

خرید سولفات آمونیوم را به ما در مبتکران شیمی بسپارید

بهترین زمان مصرف برای گندم

به صورت کلی گیاهان مقدار N مورد نیاز خود را در اوایل رشد دریافت می کنند.

گندم هایی که در پاییز و یا زمستان کشت می شوند، در اوایل بهار زنده شده و شروع به رشد می کنند، پس مناسب ترین زمان ممکن برای اضافه کردن کود نیتروژنه به گندم اوایل بهار است. در زمین های دیم کشاورزان باید مراقب باشند که حتما کود را زمانی به خاک بدهند که پس از آن بارندگی وجود داشته باشد.

در فصل پاییز نباید از این کود و همچنین سایر کودهای نیتروژنی استفاده کرد. چونکه نیتروژن باعث تحریک رشد می شود و گیاه  در فصل زمستان به خاطر دمای بالا دچار مشکل می شود.

از آنجا که این کودها به سرعت در دسترس محصولات زراعی قرار می گیرند ، می توان آن را به روش های مختلفی برای محصولات زراعی استفاده کرد به طور معمول ، کارایی جذب این کود در هنگام مصرف بصورت ردیفی در خاک در مقابل پخش سطحی و اختلاط با خاک بالاتر است.

ماندن آن بر روی خاک به مدت طولانی باعث هدر رفت این ماده می گردد.

مقدار مصرف برای گندم

محاسبه میزان دقیق کود سولفات آمونیوم  مورد نیاز برای گندم نیازمند آگاهی از موارد زیر است:

  • مقدار نیتروژن و آمونیوم خاک
  • نوع کشت ( آبی یا دیم)
  • میزان بذر موجود در هر هکتار
  • نوع گندم

با توجه به موارد فوق بهترین راه برای اطلاع از مقدار مورد نیاز از این ترکیب، آزمایش خاک و مشورت با متخصصین این حوزه است. یک فرمول تقریبی برای محاسبه مقدار مصرف کود ارائه شده است که در آن قیمت نیتروژن، قیمت گندم و تفاضل میان آمونیوم و نیتروژن خاک به عنوان عوامل موثر در نظر گرفته شده اند و شاید بتواند به صورت تقریبی میزان کود مورد نیاز را محاسبه کند.

مقدار مصرف کود سولفات آمونیوم برای گندم

در فرمول فوق پارامترها به صورت زیر تعریف شده اند:

قیمت نیتروژن = N price

قیمت گندم = Wheat price

تفاضل میان آمونیوم و نیتروژن موجود در خاک بر حسب( این مقدار بر حسب ppm است) = NO3-N

در صورت نداشتن مقدار دقیق تفاضل میان یون آمونیوم و نیتروژن، عدد تقریبی 5 گزینه خوبی است. دقت شود که در فرمول فوق عدد نهایی مقدار خالص نیتروژن مورد نیاز را برای هر هکتار بر حسب کیلوگرم نشان می دهد. با توجه به اینکه نیتروژن تنها درصدی از کود را تشکیل می دهد باید با توجه به درصد نیتروژن، میزان کود مورد نیاز را محاسبه کرد. به عنوان مثال اگر از فرمول فوق مقدار نیتروژن را 100 کیلوگرم برای هر هکتار محاسبه کردید و کود شما حاوی 50 درصد نیتروژن است، شما باید برای هر هکتار 200 کیلوگرم کود مصرف کنید. لازم به ذکر است اعداد ذکر شده کاملا تصادفی هستند.

وضعیت خاک بعد از استفاده :

بعد از افزودن محلول به خاک, کود سولفات آمونیوم به سرعت به آمونیاک و سولفات تجزیه شده و جذب گیاه می شود. اکثر گیاهان می تواند عنصر نیتروژن (N) مورد نیاز خود را هم به صورت آمونیاک و هم به صورت نیترات دریافت کند. هر چند در مناطق گرمسیری میکروب های موجود در خاک آمونیاک را طی یک فرایند nitrification به نیترات تبدیل می کنند.

در طی انجام این واکنش میکروبی, پروتون H+ آزاد می شود و پس از استفاده های پی در پی این امر منجر به کاهش میزان PH خاک خواهد شد.

از این جهت به دلیل انجام همین واکنش nitrification در صورت استفاده بیش از حد از این ترکیب خاک اسیدی خواهد شد و اگر این شرایط جدید با نوع محصول ما سازگار نباشد, ممکن است موجب نابودی محصول شود.

تاثیر اسیدی کردن این ماده ی شیمیایی نسبت به آمونیوم نیترات بیشتر است.

دلیل این موضوع هم این است که در این کود تمامی نیتروژن ها به نیترات تبدیل می شود این درحالی است که در کود آمونیوم نیترات نصف این مقدار تبدیل خواهد شد.

 

بیشتر بخوانید: کود شیمیایی چیست؟

 

رابطه ی بین pH و دما در سولفات آمونیوم

AMS  همانطور که گفته شد به یون NH4+طبق واکنش زیر تجزیه می گردد.

NH4 + + H2O ↔ NH3 + H3O

pH در این واکنش نقشی اساسی دارد . در پی اچ های بالا مقدار آمونیاکی که به صورت یونیزه نشده باقی می ماند افزایش می باید. به عنوان مثال در دمای 5 درجه ی سانتی گراد و pH 6.5 ، 0.0365 درصد از حجم کل آمونیاک به صورت NH3 موجود می باشد.

افزایش pH  از 6.5 به 8.5 مقدار یونیزه نشده ی آمونیاک را به تقریبا 100درصد افزایش می دهد.

همچنین افزایش دما نیز سبب می شود تا مقدار یونیزه نشده ی این ماده افزایش یابد.

کاربرد سولفات آمونیوم در کنترل علف های هرز

استفاده به عنوان عامل کنترل علفهای هرز

جالب است بدانید همانطور که استفاده از این ماده به عنوان کود در رشد و افزایش محصول موثر است، از آن برای کنترل علف های هرز نیز استفاده می شود، به این صورت که ترکیب کردن آن با سایر علف کش ها یا استفاده به همراه یک سورفکتانت غیر یونی و اسپری نمودن روی علف های هرز می تواند آنها را از بین ببرد، اما دارای خاصیت انتخاب پذیری نبوده و اسپری کردن آن روی سایر گیاهان باعث ار بین رفتن آنها می شود، بنابراین هنگام استفاده به شکلی غیر از افزودن به خاک باید احتیاط نمود.

عوارض کود سولفات آمونیوم

  • می تواند باعث تشکیل غلظت بالایی از نمک در خاک شود که می تواند منجر به مرگ گیاه شود.
  • این کود می تواند اثر سمی ایجاد کند. در مزارعی که با کمبود آب مواجه هستند هنگامی که گرانول های کود سولفات آمونیوم به دانه در حال جوانه زدن نزدیک می شود و به آمونیاک تبدیل می شود، این اثر سمی می تواند گیاهان جوان را نیز از بین ببرد.
  • این کود سازگار با محیط زیست نیست و با ورود به آب باعث آسیب به محیط زیست می شود.
  • کود AS سیستم خاک را بهبود نمی دهد و صرفا برای رشد گیاه مناسب است
  • این کود ممکن است باعث تغییر PH خاک شود.
  • این کود می تواند عملکرد مواد مغذی محصولات کشت شده در طول فصل را تغییر دهد. اگر کشاورزان کودی حاوی نیتروژن بیش از حد مصرف کنند می تواند مواد مغذی گیاهان را تغییر دهد. افزایش نیتروژن باعث کاهش سطوح پروتئین بالا در گندم و جو، کاهش روغن در کلزا، و کاهش محتوای قند در چغندر قند می شود.

صنایع غذایی:

یا اینکه ترکیب آمونیوم و نمک های معدنی بیشتر به عنوان کود های شیمیایی به خاک های قلیایی اعمال می گردد اما جالب است بدانید که در صنایع غذایی با گرید خوراکی E517 از محصول فوق استفاده های فراوانی می شود. از نام های این ماده که معمولا در این صنعت مورد استفاده قرار می گیرد می توان به آمونیوم تترا اکسو سولفات، دی آمونیوم سولفات، mascagnite و actamaster اشاره نمود.

در صنایع غذایی از آن به دلیل داشتن نیتروژن برای تنظیم pH در طی فرایند پخت و پز آرد ها، نان ها ، خمیر و… استفاده می گردد. به طور کلی این ماده در پخت و پز برای عملکردهای مختلفی از جمله تثبیت کننده ، خاصیت بافری و بهبود خواص نان استفاده می شود.

تصفیه آب :

این ترکیب شیمیایی در برخی موارد به عنوان منبعی برای یون آمونیوم مورد استفاده در تصفیه آب استفاده می شود. آمونیوم با کلر ازاد موجود در آب واکنش داده و آن را به ترکیبی کلری تبدیل می کند.

آمونیوم به دو دلیل افزوده می شود:

  • جلوگیری از واکنش های کلر آزاد که منجر به تشکیل تری هالومتان ها و هالواستیک اسیدها می شود. واکنش آمونیوم با کلر از تولید چنین ترکیباتی ممانعت می کند.
  • حفظ کلر باقیمانده در سیستم توزیع

این ماده به همراه آمونیوم هیدروکسید و گاز آمونیاک سه منبع مورد استفاده جهت تامین یون های موجود در این عملیات هستند. آمونیوم سولفات به دلیل نداشتن مشکلات ایمنی، خوراک دهی و هزینه پایین انتخاب مناسبی به شمار می آید.

هر چند محلول آب – آمونیاک و یا گاز آمونیاک هزینه کمتری نسبت به دو ماده دیگر دارد، اما مزایای سولفات آمونیوم بر این ارزانتر بودن می چربد.

واکنش در آب:

واکنش های محتمل بین کلر آزاد (HOCl) و آمونیاک را می توان به شکل زیر نشان داد:

HOCl + NH3 → NH2Cl (monochloramine) + H2O (1)

NH2Cl + HOCl → HNCl2 (dichloramine) + H2O (2)

 NHCl2 + HOCl → NCl3 (trichloramine) + H2O (3)

در تصفیه آب افزودن آمونیاک طبق معادله شماره یک جهت تشکیل مونو کلروآمین بسیار مهم است. دو واکنش بعدی که منجر به تولید دی کلرو آمین و تری کلروآمین می شوند واکنش هایی خوشایند نیستند و باید از آنها دوری نمود زیرا منجر به کاهش کلر باقی مانده می شوند.

در این سلسله واکنش ها میزان کلر باقی مانده که به صورت Cl2 است بسیار مهم است.

رسوب دادن پروتئین:

این روش یکی از متداول ترین روش ها برای جداسازی و تصفیه پروتئین از یک محلول است. در محلول، پروتئین ها از طریق گروه های قطبی و یونی که دارند با مولکول های اب تشکیل پیوند یونی می دهند. هنگامی که غلظت بالایی از یون های کوچک و دارای بار زیاد مانند آمونیوم سولفات به محلول اضافه می شوند، این یون ها با پروتئین ها جهت اتصال به مولکول های آب رقابت می کنند.

این کار باعث جداشدن پروتئین ها از آب شده و با کاهش حلالیت در آب باعث تشکیل رسوب خواهند شد. فاکتورهایی که بر روی رسوب کردن یک پروتئین خاص اثر دارند عبارتند از:

  • تعداد و محل گروه های قطبی
  • جرم مولکولی پروتئین
  • pH محلول
  •  دمایی که رسوب در آن اتفاق می افتد.

کاربردهای دیگر

همچنین از کاربردهای  آن می توان به نقش آن در تولید برخی پودرهای خاموش کننده ی آتش،تولید محصولات شیمیایی, خمیر کاغذ, تولید پارچه و همچنین صنایع دارویی اشاره کرد.

از دیگر کاربردهای این ماده می توان به استفاده در فرآیند رسوب دادن پروتئین اشاره کرد.

در برخی صنایع و آزمایشگاه ها تولید کنندگان و محققان نیاز دارند که پروتئین را از سایر مواد و بافت ها جدا کنند، برای انجام عملیات جداسازی از ماده ی فوق استفاده می شود.

  • دباغی چرم
  • عامل ضد آتش در پارچه ها و کاغذ ها
  • تولید ابریشم
  • به عنوان افزودنی در خوراک دام
  • ماده ای مغذی برای کمک به رشد و پرورش بعضی باکتری ها
  • در پردازش برخی فلزات مانند کروم و طلا
  • در تولید و پردازش برخی پلیمر های به کاربرده شده در تخته چوب ها
  • تثبیت کننده ی شیل و یا مایعات حفاری
  • گالوانیزه کردن آهن
  • تولید مواد افزودنی خوراکی (آلومینیوم آمونیوم سولفات)
  • تولید هیدروژن سولفید
  • مواد شوینده و ضد عفونی کننده

برای دریافت اطلاعات بیشتر در ارتباط با سولفات آمونیوم شیراز، فاتح، ارومیه و ازبک با ما در ارتباط باشید.

قیمت جهانی سولفات آمونیوم

بزرگترین سازنده این محصول کشورهای شرق آسیا و چین هستند.

که در سال های اخیر بازار را از زیر کنترل و سلطه کشور آمریکا خارج کرده اند. پیش بینی می شود که تا سال 2022 سه منطقه – جنوب شرقی آسیا، چین ،آمریکای مرکزی و جنوبی حدود 46 درصد کل مصرف جهان را تشکیل می دهند.

بازار سولفات آمونیوم

رشد بازار این ماده در کودهای شیمیایی در حدود 3.25 درصد تا سال 2026 پیش بینی می شود. انتظار می رود تا پایان سال 2026 و با پیش بینی رشد گفته شده تولید کود سولفات آمونیوم به 3932 میلیون دلار برسد. به دلیل قابلیت انحلال پذیری بالای این محصول به صورت جامد در آب از آن در ساخت دارو ها، غذا، نوشیدنی و صنایع نساجی به وفور استفاده می گردد. علاوه بر این کود های مایع نیتروژن دار، آمونیاک بدون آب ،آمونیوم پلی فسفات از جمله مواردی هستند که می توانند کمبود نیتروژن موجود در خاک را برطرف نمایند.محصول فوق به دلیل انحلال پذیری بالا در آب می تواند به صورت محلول و به عنوان کود مایع نیز مورد استفاده قرار بگیرد. همین امر سبب رشد بیشتر بازار جهانی این ماده گردیده است.

بازار جهانی سولفات آمونیوم

چین بزرگترین کشور در منطقه است که بازار این محصول را با حدود 32.3 درصد در انحصار دارد با این حال برای هند نیز در بین سال های 2018 تا 2026 رشد قابل توجهی به میزان 180.7 میلیون دلار پیش بینی می گردد.

ایمنی و MSDS :    

Ammonium sulfate ممکن است باعث تحریک پوست و چشم شود از طرفی ماندگاری آن در محیط باعث آسیب رساندن به محیط زیست و زیستگاه موجودات زنده می شود.

msds آمونیوم سولفاتmsds آمونیوم سولفات

برای خرید سولفات آمونیوم پودری و  همچنین استعلام قیمت آن کافیست با ما در ارتباط باشید.

 

 

 

سوالات متداول

 آیا این ماده شیمیایی برای سلامتی انسان مضر است؟

بلع تصادفی مقادیر زیاد از این ماده باعث تحریک سیستم گوارشی و بروز علائمی نظیر تهوع، درد شکم، استفراغ و اسهال شود و به دلیل عدم سمی بودن مقادیر کم آن خطر جدی برای سلامتی انسان ایجاد نمی کند. این ماده در صورت تماس با پوست و چشم می تواند سبب بروز جساسیت، خارش، تورم و قرمزی پوست شود.

آیا مضراتی در اثر  استفاده زیاد از این کود بر محیط وجود دارد؟

به طور کلی این کود باعث افزایش مواد مغذی و رشد بهتر گیاه می شود اما تحقیقات نشان می دهد استفاده بیش از اندازه می تواند سبب افزایش غلظت نمک در خاک و جذب آب از گیاه توسط خاک شود که این امر سبب از بین رفتن گیاه می شود.

چرا کود سولفات آمونیوم، کودی سبز نیست؟

 این کود به عنوان دوستدار محیط زیست شناخته نمی شود که این امر به دلیل ماهیت نفتی آن می باشد، استفاده از آن نسبت به کود های ارگانیک آلودگی زیست محیطی بیشتری ایجاد نموده و همچنین برای تولید میزان یکسان آن نسبت به کود های ارگانیک، به انرژی بیشتری نیاز است.

4/5 (1 Review)

2 نظر برای «سولفات آمونیوم چیست؟ | فروش و خرید سولفات آمونیوم»

    • مبتکران می‌گوید:

      برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *