Faq

لطفا پرسش های علمی خود در زمینه ی علوم شیمی پایه و هم چنین مهندسی شیمی و نفت را به صورت کامنت در قسمت زیر قرار دهید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود. پاسخ سوالات تا حداکثر 48 ساعت بعد از مطرح شدن آن، پاسخ داده خواهد شد.

1,411 نظر برای «لطفا پرسش های علمی خود را اینجا مطرح کنید»

  • سارا می‌گوید:

    سلام برای ساخت مایع دستشویی لورامید رو چگونه در اب حل کنم؟
    چون چرب است و داخل اب باز نمیشود

    • مبتکران می‌گوید:

      لورامید در آب حل نمی شود و برای حل شدن آن در آب نیاز به سورفکتانت است و یا می توانید در یک حلال ناقطبی آن را حل کنید.

  • میلاد می‌گوید:

    لازم ب ذکر هستش ک گفتن با دوز پایین تهیه کنم.
    خیلی ممنون از راهنمایی های سایتتون .
    ❤❤❤

    • مبتکران می‌گوید:

      خیر از خود سیانید به طور خالص استفاده نفرمایید. از محصولات در بازار که حاوی این ترکیب هستند می توانید استفاده کنید.

  • میلاد می‌گوید:

    سلام . خسته نباشید چجوری میتونم یه سم بخرم واسه از بین بردن جانورهایی مثل : موش و سوسک و … این سم های بازار هیچکدوم جوابگو نیستن از هرکی سوال کردم گفتن واسه اون محلِ مورد استفاده سیانید رو پیشنهاد دادن چون هر سمی رو ک بگین ما استفاده کردیم

    • مبتکران می‌گوید:

      سلام بله سیانید می تواند برای از بین بردن حشرات مفید باشد. اما در استفاده از آن بسیار دقت کنید و از دوز پایین استفاده کنید. در کل بهتر است از سموم بر پایه سیانید استفاده شود چرا که در این سموم از مقادیر مناسب استفاده شده است.

  • MH می‌گوید:

    چرا سه ترکییب Na2co3,NaHCo3,NaoH,نمیتوانند دریک محلول باهم حضور داشته باشند؟

    • مبتکران می‌گوید:

      NaOH یک ترکیب قطبی است، Na2CO3 ترکیب غیرقطبی است و در محلول های غیرقطبی محلول است. همچنین NaHCO3 یک ترکیب یونی است و در شکل خالص خود خنثی است و در محلول های یونی محلول است. به همین دلیل این سه ماده را نمی توان در یک حلال مشترک حل کرد.

  • نیکوکار می‌گوید:

    سلام
    خسته نباشید
    از چه ماده ای میتونم به عنوان ویسکوز کننده در یک محلولی که تو ترکیباتش اسید سولفوریک داره استفاده کنم؟
    از نشاسته استفاده کردم جواب نداد
    لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

    • مبتکران می‌گوید:

      ویسکوزیته میزان مقاومت یک ترکیب در مقابل جاری شدن است و به عوامل زیادی بستگی دارد. از طرفی ویسکوزیته سیالات به فشار و دما آن ها بستگی دارد. به طوریکه با افزایش دما ویسکوزیته کاهش می یابد. در بسیاری از مایعات، با افزایش فشار میزان ویسکوزیته افزایش می یابد. و آخرین عامل نیز افزایش نیروهای بین مولکولی است. شما با کمک این سه عامل می توانید میزان ویسکوزیته ترکیبی که دارید را افزایش دهید. از انجاییکه در محیط واکنشی شما اسید سولفوریک وجود دارد و این ترکیب به شدت خورنده است از هر ترکیبی نمی توان استفاده کرد. ترکیبات هیدروکربن دار در حضور اسید سولفوریک از بین می روند و پلیمرهای بر این پایه نیز نمی توانند در این محیط پایدار بمانند.بهترین گزینه استفاده از ترکیبات سیلیسی است چرا که اسید بر این ترکیبات اثر ندارد. بنابراین متناسب با واکنشی که دارید می توانید از یک ترکیب ارگانو سیلیکا استفاده کنید.

  • علایی می‌گوید:

    با سلام. با چه موادی میشه چگالی آب را افزایش داد و درهمون حال از ته نشین شدن مواد محلول جلوگیری کرد؟

    • مبتکران می‌گوید:

      یکی از روش هایی که می توان به کمک آن چگالی آب را افزایش داد تغییر دمای آن است. بدین صورت که با کاهش دما چون میزان جنبش مولکول ها کم می شود حجم ان کاهش یافته و در نتیجه چگالی افزایش پیدا می کند. از دمای 4 درجه تا صفر درجه با کاهش دما، افزایش حجم را داریم (استثنا) و کاهش چگالی و زماینکه دما کمتر از صفر شود هم تغییر خاصی در چگالی رخ نمی دهد. به طور در آب بیشترین چگالی در دمای 4 هست. شما می تونید با تغییر دما بدون اینکه ته نشینی رخ بده چگالی رو تغییر بدین. روش دوم تغییر چگالی حل کردن یک نوع نمک مثل نمک خوراکی در آب هست که باز اون هم باعث افزایش چگالی میشه اما ممکنه به علت اثر یون مشترک میزان ته نشینی بعضی از مواد رو افزایش بده.

    • مبتکران می‌گوید:

      سلام ، لطف دارین شما. ممنون از انرژی مثبتی که به ما میدین

  • محمد صادقی می‌گوید:

    با سلام چگونه میتوان بخار جیوه رو متراکم کرد و به جیوه مایع تبدیل کرد؟

    • مبتکران می‌گوید:

      انجام عمل میعان برای بخار جیوه به طور معمول در توربین های بخار و تحت تراکم بالا صورت می گیرد. که به دو صورت تبدیل با تماس مستقیم و تبدیل از نوع تماس سطحی می باشد.

  • باسلام وخسته نباشید ‌.
    درتیتراسیون فوق اگرماده داخل ارلن وبورت تعویض شود تغییر رنگ به چه صورت اتفاق می افتد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *