اسید فولیک | قیمت خرید اسید فولیک

اسید فولیک و فولات نوعی از اشکال ویتامین B می باشند. فولات به صورت طبیعی در غذا ها دیده می شود و  فولیک اسید فرم سنتزی و ساخته شده به صورت مصنوعی این ویتامین به حساب می آید.خواص دارویی این ماده سبب افرایش فروش این ترکیب در سال های اخیر شده است. از سال 1998 ، فولیک اسید به غلات ، آرد ، نان ، ماکارونی ، محصولات نانوایی ، کلوچه و… به عنوان یک ماده ی افزودنی اضافه می شود و خواص دارویی فراوانی دارد. شما می توانید برای خرید اسید فولیک و اطلاع از قیمت این محصول با ما در موسسه مبتکران شیمی در ارتباط باشید. در ادامه با ما همراه باشید تا با خواص این ترکیب، تفاوت های آن با فولات و کاربرد های دارویی آن بیشتر آشنا شوید.

فروش و اسید فولیک:

موسسه ی مبتکران شیمی فعال در زمینه ی تهیه ی مواد اولیه ی شیمیایی با بهترین کیفیت و قیمت می تواند شما را در خرید مواد اولیه ی شیمیایی صنعتی در هر کجای ایران که هستید همراهی نماید. با ما در ارتباط باشید.

اطلاعات محصول

تولید کننده: 

CAS NO: 59-30-3

آنالیز محصول

قیمت اسید فولیک:

برای اطلاع از قیمت این محصول با ما در موسسه مبتکران شیمی در ارتباط باشید.

بررسی بیشتر

اسید فولیک یک اصطلاح جمعی برای اسیدهای پترویل گلوتامیک و ترکیبات اسید الیگو گلوتامیک است. این ماده علاوه بر سنتز پورین و پیریمیدین ، در واکنش های انتقال کربن متابولیسم اسیدهای آمینه نقش دارد و برای خون سازی و تولید گلبول های قرمز ضروری است. این ماده عضوی از خانواده ی ویتامین های بی می باشد که در ادامه به شرح کامل خواص دارویی آن بیشتر می پردازیم.

ساختار شیمیایی و بررسی خواص آن:

ساختار شیمیایی اسید فولیک

فرمول شیمیایی: C19H19N7O6

CAS numer: 59-30-3

جرم مولکولی: 441.4 g/mol

شکل ظاهری: بلورهای نارنجی مایل به زرد

بو: بدون بو و یا تقریبا بدون بو

نقطه ی ذوب: 250 درجه ی سانتی گراد

انحلال پذیری: این ماده در استون به مقدار کمی حل می شود. در اتانول و بوتانول در مقادیر کمتری در مقایسه با متانول حل می گردد. در استون ، کلروفرم ، اتر ، بنزن نامحلول است.این ماده در اسید استیک ، فنل ، پیریدین ، محلول های هیدروکسیدی و کربنات ها نسبتا محلول می باشد. در محلول های رقیق و گرم اسید کلریدریک و اسید سولفوریک محلول می باشد

انحلال پذیری آن در آب 1.6 mg/L در دمای 25 درجه ی سانتی گراد می باشد.

فولات در چه غذاهایی یافت می شود؟

غذاهایی که به طور طبیعی سرشار از فولات هستند شامل سبزیجات برگ دار (مانند اسفناج ، کلم بروکلی و کاهو) ، بامیه ، مارچوبه ، میوه ها (مانند موز ، خربزه و لیمو) لوبیا ، مخمر ، قارچ ، گوشت (مانند جگر گاو و کلیه)، آب پرتقال و آب گوجه فرنگی می باشند.

خواص دارویی اسید فولیک

اسید فولیک برای پیشگیری و درمان سطح پایین فولات در خون (کمبود فولات) و سطح بالای هموسیستئین در خون (هیپرهوموسیستئینمی) استفاده می شود. زنانی که باردار هستند یا ممکن است باردار شوند از اسیدفولیک برای رشد بهتر جنین استفاده می کنند. علاوه بر این ، ماده ی فوق به صورت مکمل می تواند برای کاهش علائم افسردگی، سکته مغزی ، کاهش حافظه و … مفید باشد. در رشد بدن، ساختار دی ان ای و سایر فرایند های متابولیسمی این ماده نقش ویژه ای دارد

با این حال این مکمل اغلب در ترکیب با سایر ویتامین های خانواده ی B مصرف می شود.

قیمت خرید اسید فولیک

در ادامه به خواص دارویی این ترکیب مهم بیشتر می پردازیم:

این ماده به احتمال زیاد برای درمان موارد زیر مفید باشد:

بیماری مرحله انتهایی کلیوی یا ESRD:

حدود 85 درصد از افرادی که به بیماری جدی کلیه دچار می شوند دارای مقادیر زیادی هموسیستئین هستند مقادیر بالای هموسیستئین با بیماری های قلبی و سکته مغزی ارتباط مستقیمی دارد. با این حال مصرف این ترکیب می تواند سطح هموسیستئین را در بیماران کلیوی کاهش دهد اما همچنان دلایلی دال بر کاهش خطر بیماری های قلبی توسط آن به دست نیامده است.

مقادیر زیاد هموسیستئین در خون (هیپرهوموسیستئینمی):

مصرف مکمل این ماده در افراد دارای سطح هموسیستئین نرمال یا تا حدودی بالا ، سطح هموسیستئین را 20 تا 30 درصد کاهش می دهد. به افراد دارای سطح هموسیستئین بیشتر از 11 میکرومول در لیتر مکمل هایی حاوی اسیدفولیک و ویتامین B12 توصیه می شود.

سمیت ناشی از دارو متوترکسات:

درمان با داروی متوترکستات می تواند سبب ایجاد تهوع و استفراغ شود.

در نتیجه مصرف این مکمل می تواند از این عوارض تا حدودی جلوگیری به عمل آورد.

نقص لوله عصبی و نقایص مادرزادی ستون فقرات:

مصرف این مکمل در دوران بارداری خطر نقص مادرزادی لوله عصبی را کاهش می دهد. توصیه می شود زنان باردار 600-800 میکروگرم اسید فولیک در روز را از رژیم یا مکمل های خود از 1 ماه قبل از بارداری و در دوران بارداری دریافت کنند. به زنان بارداری که سابقه نقص مادرزادی در لوله عصبی دارند توصیه می شود روزانه 4000 میکروگرم اسید فولیک دریافت کنند.

این مکمل ممکن است در درمان موارد زیر مفید باشد:

 دژنراسیون ماکولای (یک بیماری چشمی که منجر به کاهش بینایی می شود و اغلب در افراد مسن رخ می دهد):

تحقیقات نشان می دهد که مصرف این مکمل با سایر ویتامین ها از جمله ویتامین B6 و ویتامین B12 خطر ابتلا به کاهش بینایی مربوط به کهولت سن را کاهش می دهد.

مکمل اسید فولیک

کاهش تمرکز و حافظه:

تحقیقات نشان می دهد که استفاده از اسیدفولیک بدون مصرف ویتامین های گروه B و یا همراه با آن ها ممکن است باعث بهبود حافظه و مهارت های تمرکزی وتفکر در افراد شود. به نظر می رسد این مکمل در افرادی که میزان فولات کم یا مقادیر زیادی هموسیستئین در خون دارند ، بهترین نتیجه را می دهد.

افسردگی

تحقیقات نشان می دهد که مصرف اسیدفولیک همراه با داروهای ضد افسردگی علائم این بیماری را در افراد مبتلا به افسردگی بهبود می بخشد. با این حال این تحقیقات محدود می باشد

بالا بودن فشار خون:

تحقیقات نشان می دهد که مصرف روزانه اسید فولیک به مدت حداقل 6 هفته باعث کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون می شود. با این حال این دارو نمی تواند جایگزین داروهای کاهنده ی فشار خون شود.

بزرگ شدن لثه ناشی از مصرف داروی فنی توئین

مصرف این مکمل می تواند به درمان ناشی از عوارض فنی توئین کمک نماید. مصرف این ماده در دوران بارداری نیز به درمان مشکلات لثه ای که گاه در این دوران پیش می آید کمک می کند.

سکته

در کشورهایی که محصولات غذایی خود مانند غلات ها را با این ترکیب غنی نمی کنند، مصرف این مکمل می تواند حدود 10 الی 25 درصد خطر ابتلا به سکته را کاهش دهد. تحقیقات نشان می دهد در کشور هایی که محصولات غذایی مانند نان و غلات با این ترکیب غنی شده است احتمال وجود سکته کمتر می باشد.

ویتیلیگو (نوعی بیماری پوستی که سبب ایجاد لکه های پوستی می شود):

به نظر می رسد مصرف فولیک اسید می تواند علائم ویتیلیگو را بهبود ببخشد.

مصرف این ماده در موارد زیر بی تاثیر است:

  • کم خونی به دلیل کمبود آهن: به نظر می رسد مصرف این ماده همراه با مکمل های آهن تاثیر گذار تر از مصرف مکمل های آهن به تنهایی نمی باشد.
  • کمبود حافظه که در اثر کهولت سن و به صورت طبیعی رخ می دهد: این ماده نمی تواند در از درست ددن حافظه که به صورت طبیعی و در اثر کهولت سن رخ می دهد تاثیر گذار باشد.
  • سرطان سینه: تحقیقات دیگر نشان می دهد که مصرف مکمل های اسید فولیک به تنهایی خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش نمی دهد.
  • آب مروارید
  • سندرم خستگی مزمن (CFS)
  • اسهال: مصرف این محصول ممکن است خطر طولانی مدت اسهال را بیش از چند روز افزایش دهد.
  • سقط جنین
  • سرطان خون
  • کاهش عوارض داروی لومترکسول
  • پوکی استخوان
  • بهبود عملکرد بدنی در افراد مسن
  • عفونت مجاری تنفسی

خطرات کار با ماده ی اولیه ی فولیک اسید

خطرات استفاده از اسید فولیک

هشدار

(H315 (94.9٪: باعث تحریک پوست می شود.

(H319 (94.9٪: باعث تحریک جدی چشم می شود.

در دمای کمتر از 40 درجه سانتیگراد (104 درجه فارنهایت) ، ترجیحاً بین 15 تا 30 درجه سانتیگراد (59 تا 86 درجه فارنهایت) نگهداری شود ، مگر اینکه توسط تولید کننده شرایط دیگری ذکر شود.

از یخ زدگی این ماده جلوگیری نمایید.

MSDS پیس از شروع به کار مطالعه گردد

 

برای خرید اسید فولیک با ما در مبتکران شیمی در ارتباط باشید

0/5 (0 Reviews)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *