فروش انواع مواد شیمیایی با بهترین کیفیت

دسته بندی مقالات

صادرات اسید استیک | صادرات اسید بنزوئیک

صادرات اسید بنزوئیک و صادرات اسید استیک . در این مقاله وضعیت بازارهای این دو اسید در حال حاضر و آینده هم بر اساس کاربرد و هم بر اساس منطقه بررسی شده است.

این متن صرفا جنبه اطلاع رسانی دارد ، لطفا برای انجام امور صادراتی تماس حاصل نفرمایید. با تشکر

صادرات اسید استیک

اتانوئیک اسید و یا استیک اسید عموما در فرم مایع تولید می شود ، بدون رنگ است و بویی متمایز و تند و تیز دارد. کاربردهای وسیع این ماده در کشاورزی ، کاعذ ، مواد شیمیایی و تصفیه آب می توانند عامل شتاب رشد بازار این ماده باشند.

بازار جهانی این ماده در سال 2018 چیزی بیش از 8 میلیارد دلار بوده است که بر اساس برخی پیش بینی ها تا حدود 11.5 میلیارد دلار تا سال 2024 خواهد رسید. به دلیل کاربردهای فراوان و روز افزونی که این ترکیب می تواند داشته باشد ، واردات و صادرات اسید استیک در کلیه نقاط جهان در حال افزایش است.

بازار جهانی صادرات اسید استیک

پیش بینی بازار

استیک اسید یکی از مواد اساسی مورد نیاز برای تولید مونومر وینیل استات (VAM) است و انتظار می رود که بازار VAM نقش اساسی را بر روی بازار اسید استیک بازی کند.

تقاضا برای وینیل الکل ها و پلی وینیل استات ها نیز در حال افزایش است که باعث افزایش تقاضا برای این اسید می شود.

مونومر وینیل استات همچنین در ساخت پلیمرهای پوششی و چسپ نیز مورد استفاده قرار می گیرد که بر رشد بازار این ماده اثر مثبت می گذارد.

افزایش جمعیت و افزایش تقاضا برای لباس و مواد بسته بندی شده باعث رشد در صنایع نساجی و بسته بندی ای می شود که از PTA استفاده می کنند ، که این امر به نوبه خود تقاضا برای اتانوئیک اسید را افزایش می دهد.

علاوه بر موارد فوق این ماده در تولید استات سلولز ، فابریک های سنتزی و فیبر ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد که باعث می شود تقاضا برای این ماده در آینده افزایش پیدا کند.

 بر اساس کاربرد بازار این ماده را می توان به مونومر وینیل استات ، استات استر ها ، آنهیدرید استیک ، ترفتالیک اسید و غیره دسته بندی کرد.

بر اساس مطالعات کشور های آسیا – اقیانوسیه تا سال 2025 یکی از مناطق عمده در زمینه تولید و مصرف اسید استیک خواهند بود.

کشور های چین ، کره جنوبی ، ژاپن ، هند ، تایوان و … کشورهایی هستند که بر اساس پیش بینی ها بیشترین سهم از بازار را در این منطقه به خود اختصاص می دهند.

بر این اساس کشور های منطقه آسیا پاسفیک به دلیل رشد جمعیتی و پیشرفت صنعتی بازار های خوبی برای صادرات اسید استیک خواهند بود.

صادرات اسید بنزوئیک

بنزوئیک اسید یک کربوکسیلیک اسید است که خواص متنوعی همچون  ضد قارچ و ضد باکتری بودن را داراست. عمده مصرف این ماده در تولید غذا ، نوشیدنی ، مواد شیمیایی و دارو است.

بازار جهانی اسید بنزوئیک در سال 2017 در حدود 868 میلیون دلار بوده است که این میزان بر اساس مطالعات و پیش بینی ها به عدد 1.219 میلیارد دلار در سال 2023 خواهد رسید.

به نظر افزایش تقاضا از سوی صنایع غذایی و نوشیدنی اصلی ترین عامل برای رشد بازار جهانی این اسید باشند.

اسید بنزوئیک و نمک های سدیم ، پتاسیم و کلسیم آن به دلیل خواص ضد قارچی که دارند به عنوان نگهدارنده مواد غذایی استفاده می شوند.

بازار صادرات اسید بنزوئیک

افزایش جمعیت ، درآمد بالاتر و تغییرات فرهنگی در کشورهای آسیایی باعث رشد بازار این ماده در آسیا شده است. افزایش تقاضا برای سدیم و پتاسیم بنزوات نیز این رشد بازار را حمایت می کند.

بالا رفتن سرانه مصرف مواد پلاستیکی در کشورهایی همانند چین و هند افزایش تقاضا برای پلاستی سایزرها و در نتیجه اسید بنزوئیک را به همراه خواهد داشت.

با توجه به آنچه که گفته شد صادرات اسید بنزوئیک به کشورهایی با جمعیت فراوان و در حال صنعتی شدن می تواند از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه باشد.

نظرات:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *