hydrogenated castor oil ethoxylate 500×500
روغن کرچک اتوکسیله | کستر اویل اتوکسیلهReviewed by 02177641136 on Mar 9Rating: 5.0

خرید و فروش روغن کرچک اتوکسیله. جهت اطلاع از قیمت ها و هم چنین ثبت سفارش با مشاوران ما در موسسه مبتکران شیمی در ارتباط باشید.

فروش کستر اویل اتوکسیله:

در حال حاضر موسسه ی مبتکران شیمی به عنوان یکی از تامین کنندگان محصولات شیمیایی کشور, طیف گسترده ای از مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی را از برندهای معتبر در اختیار تولید کنندگان قرار می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با همکاران ما در ارتباط باشید.

خرید کستر اویل اتوکسیله:

جهت اطلاع از نحوه ی فروش این محصول و ثبت سفارش شما می توانید با همکاران ما در واحد فروش موسسه مبتکران شیمی در ارتباط باشید.

 تلفن تماس:

021-77657131

021-77641136

021-77649244

021-77641217

.

کشور تولید کننده: 

خرید مواد شیمیایی بسته بندی: –

خرید مواد شیمیایی درصد خلوص : 99%

قیمت روغن کرچک اتوکسیله :

 برای آگاهی از قیمت با کارشناسان فروش ما در تلگرام mbkchemical@ و واتس اپ در ارتباط باشید:
       

   09198991006
           09198991007
           09198991008

ارتباط با مسئول فنیبا تلگرام mbkchem@ درارتباط باشید. 

معرفی

کستر اویل (Caster oil) یا روغن کرچک نوعی روغن گیاهی است که از دانه های گیاه کرچک استخراج می شود. این روغن در پزشکی، صنعت و مصارف خانگی کاربردهای زیادی دارد. درمان مشکلات گوارشی همانند یبوست و تسریع رشد مو از خواص پزشکی و شناخته شده این روغن محسوب می شوند. اتوکسیله کردن فرآیندی است که در طی آن مولکول های اتیلن اکساید به ماده مورد نظر اضافه می شود. کستر اویل اتوکسیله ((Ethoxylated castor oil (ECO) از واکنش روغن کرچک با اتیلن اکساید تولید می شود و تعداد مول های اتیلن اکساید نسبت به روغن کرچک می تواند متفاوت باشد و خواص روغن را تحت تاثیر قرار دهد.

ترکیبات با تعداد مول بالای 25 از اتیلن اکساید در روغن عموما به عنوان تثبیت کننده و امولسیفایر مورد استفاده قرار می گیرند. روغن کرچک اتوکسیله دارای کمتر از 25 مول اتیلن اکساید در روغن به عنوان امولسیفایرهای آب در روغن برای تولید کرم ها ، لوسیون ها و کاربردهای مشابه مورد استفاده قرار می گیرند.

روغن کرچک اتوکسیله در دسته روغن های غیر یونی قرار می گیرد، رنگ آن بسته به تعداد مول های اتیلن اکساید می تواند از سفید تا زرد تغییر کند، بویی ضعیف دارد و pH آن بین 6 تا 8 است.

 

تولید صنعتی

برای تولید این ماده روغن کرچک و اتیلن اکساید به نسبت های محاسبه همراه با یک کاتالیست قلیایی (همانند سدیم هیدروکساید) واکنش می دهند. در فرآیند پیوسته ابتدا روغن و کاتالیست ( به میزان 0.1 تا 1.5 درصد وزن روغن) به راکتور فرستاده می شوند و سپس جریانی از گاز اتیلن اکساید که مقدار آن توسط یک شیر کنترل می شود (جریان گاز بر اساس تعداد مول هایی که از اتیلن اکساید برای واکنش با روغن مورد نیاز تعیین می گردد) به درون راکتور فرستاده می شود. جریانی از گاز نیتروژن نیز برای تصفیه و ایجاد فشار مورد نیاز راکتور همواره بر سیستم اعمال می شود. دمای ایده آل برای انجام فرآیند بین 70 تا 240 درجه سانتیگراد و فشار بهینه نیز بین 5 تا 10 مگاپاسکال است. زمان ماند مواد در راکتور کوتاه بوده و محصولات واکنش هنگام خروج از راکتور توسط کولر خنک می شوند. 

کستر اویل اتوکسیله

 کاربردها

در جهان امروز استفاده از ترکیبات زیستی به جای ترکیبات شیمیایی از اهمیت زیادی برخوردار است. روغن کرچک و مشتقات آن به عنوان ترکیباتی با پایه زیستی شناخته می شوند و در صنایع مختلف کاربرد فراوانی خصوصا به عنوان امولسیفایر پیدا کرده اند. کشور هند با داشتن منابع فراوان از دانه کرچک به عنوان یکی از عمده ترین تولید کنندگان این روغن و مشتقات آن شناخته می شود.  این ماده به دلیل حلالیت در اغلب حلال های آلی، قابل توزیع در آب و عملکرد عالی در نفوذ امولسیونی، در صنایع مختلفی کاربرد دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

در صنعت نساجی به عنوان روغن اصلی برای پلی استر، پلی اکریلونیتریل و روغن نخ ریسی استفاده می شود. با عملکرد امولسیفایری و آنتی استاتیکی اش باعث تغییرات مفید در اندازه و نرمی شده و میزان تولیدات بی مصرف را کاهش می دهد.

 

روغن کرچک اتوکسیله

 

این ماده برای تولید امولسیفایر حشره کش و امولسیفایر پلیمریزاسیون که در ساخت روغن های برش فلز محلول در آب و محصولات پاک کننده خانگی کاربرد دارد. روغن کرچک و مشتقات آن همانند کستر اویل اتوکسیله به دلیل توانایی بالایی که در خیس کردن سطوح دارند به عنوان حامل های ایده آل برای رنگ و رنگدانه ها شناخته می شوند. این توانایی باعث شده که این مواد در رنگ مواد غذایی، پلاستیک، رنگ نقاشی، جوهر، مواد آببند، چسپ و … مورد استفاده قرار بگیرند. در ادامه به معرفی تعدادی از صنایعی که از این ماده استفاده می کنند و کاربردی که روغن کرچک اتوکسیله برای آنها دارد، می پردازیم.

 

 کاربرد در صنایع مختلف

  • در تولید ویتامین ها، حشره کش ها، آفت کش ها و مواد خوشبوکننده آب .
  •  تولیدات آرایشی بهداشتی ( به عنوان مثال در تهیه لوسیون ها ، کرم ، کف های اصلاح و شامپو ها).
  •  صنعت نساجی ( به عنوان مثال در تهیه مواد نرم کننده ، ضد الکتریسیته ساکن و مواد رنگرزی).
  • روانکارهای فلزکاری ( به عنوان مثال روغن های برش محلول) .
  • در تولید نفت خام به عنوان عامل دیهیدراته کردن استفاده دارد.
  • امولسیفایر o/w آن در تولید روغن های مصنوعی و محصولات مربوط به مو کاربرد دارد. 
  • از ترکیبات محلول در آب این ماده در صنایع داروسازی به عنوان امولسیفایر استفاده فراوان می شود.

منابع

Yalabik-Kaş, H., Bulut, F., & Hincal, A. A. (1982). Some Properties of an Ethoxylated Castor Oil and Ethoxylated Oleyl Alcohol. Drug Development and Industrial Pharmacy, 8(3), 383-396. doi:10.3109/03639048209022107

Castor oil & Derivatives. (n.d.). Retrieved March 9, 2019, from https://www.castor-international.nl/en/castor-oil-&-derivatives/

DineshMore29 Follow. (2018, April 20). Ethoxylated castor oil. Retrieved March 9, 2019, from https://www.slideshare.net/DineshMore29/ethoxylated-castor-oil

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *