آمیلوگلیکوزیداز (amg)

آمیلوگلیکوزیداز (Amg) آنزیمی است که در فرآیندهای تولید قند، گلوکز، اتانول و … مورد استفاده قرار می گیرد. کارکرد اصلی این آنزیم ها تبدیل قندهای پیچیده به قندهایی ساده تر است. جهت ثبت سفارش و اطلاع از قیمت و نحوه خرید آنزیم آمیلوگلیکوزیداز با واحد فروش مبتکران شیمی تماس حاصل فرمایید.

خرید آمیلوگلیکوزیداز (Amg):

در حال حاضر موسسه ی مبتکران شیمی به عنوان یکی از تامین کنندگان محصولات شیمیایی کشور, طیف گسترده ای از مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی را از برندهای معتبر در اختیار تولید کنندگان قرار می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با همکاران ما در ارتباط باشید.

اطلاعات محصول

تولید کننده: چین

CAS NO: 9032-08-0

آنالیز محصول

فروش آمیلوگلیکوزیداز (Amg):

جهت اطلاع از نحوه ی فروش این محصول و ثبت سفارش شما می توانید با همکاران ما در واحد فروش موسسه مبتکران شیمی در در ارتباط باشید.

آمیلوگلیکوزیداز (Amg) چیست ؟

Amg که با نام های آمیلوگلوکوزیداز یا گلکوآمیلاز نیز شناخته می شود، آنزیمی است که توانایی تبدیل نشاسته به قندهای ساده تر را دارد. آمیلوگلوکوزیداز از یک نژاد خاص از قارچ Aspergillus niger تولید می شود.

کاربردها

Amg برای تولید گلوکز از نشاسته یا دکسترین، همچنین تولید اتانول از نشاسته مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در برخی موارد از آن به جای آلفا آمیلاز برای شکستن نشاسته می توان بهره برد.

تولید اتانول

امروزه تولید اتانول به عنوان یک سوخت زیستی پاک بسیار مورد توجه قرار گرفته است. استفاده از فرآیند تخمیر مواد سلولزی و نشاسته ای یکی از راه های محبوب برای تولید اتانول به حساب می آید. پساب ها و دورریزهای کشاورزی از منابع مورد توجه در این زمینه به عنوان خوراک اولیه هستند.

در این روش مراحل مایع سازی، ساکاریفیکیشن، فیلتراسیون، استرلیزاسیون، تخمیر و تقطیر انجام می شوند.

در مرحله اول که مایع سازی است ، عموما آنزیم آلفا آمیلاز (ترمامیل) جهت شکستن پیوندهای نشاسته اضافه میشود.

کاربرد amg در تولید اتانول

مرحله ساکاریفیکیشن :

Saccharification عبارت است از تبدیل کامل نشاسته به قندهای ساده تر مانند گلوکز، مالتوز، مالتوتریوز و مقداری از دکسترین ها. یا به بیان دقیق تر ساکاریفیکیشن عبارت است از شکستن کربوهبدرات های پیچیده مانند نشاسته و سلولز به مونوساکاریدها.

 

مرحله تخمیر

پس از انجام ساکاریفیکیشن و مراحل فیلتراسیون و استرلیزاسیون که واکنش شیمیایی خاصی در آننها رخ نمی دهد به مرحله تخمیر می رسیم . در این مرحله قندها با استفاده از یک مخمر به اتانول تبدیل می شوند.

در این فرایند قند که شامل گلوکز ، فروکتوز و یا سایر مونوساکاریدهاست توسط میکروب ها که عموما از نوع Saccharomyces cerevisiae هستند به اتانول تبدیل خواهند شد.

دو راه برای تامین مونو ساکاریدها وجود دارد: 1- به صورت مستقیم از طریق دی ساکاریدهایی که به وسیله آنزیم های اینورتاز شکسته شده اند 2- از طریق شکستن نشاسته با استفاده از آنزیم های آمیلاز (که در بخش های قبلی به آن پرداخته شد)

 

واکنش تولید اتانول با استفاده از گلوکز در معادله زیر نشان داده شده است:

C6H12O6 + 2 ADP + 2 Pi → 2 C2H5OH + 2 CO2 + 2 H2O + 2 ATP

این واکنش در حالت عادی ترکیبی با غلظت 5-10 % حجمی اتانول می دهد . از آنجایی که خود اتانول سمی است ، درصد تبدیل پایین است، در واحدهای پیشرفته توانسته اند این عدد را به 20 % برسانند.  

منبع:

Pothiraj, C., Arun, A., & Eyini, M. (2015). Simultaneous saccharification and fermentation of cassava waste for ethanol production. Biofuel Research Journal2(1), 196-202.

Ethanol Fermentation. (n.d.). Retrieved March 14, 2020, from https://www.sciencedirect.com/topics/agricultural-and-biological-sciences/ethanol-fermentation

Azhar, S. H. M., Abdulla, R., Jambo, S. A., Marbawi, H., Gansau, J. A., Faik, A. A. M., & Rodrigues, K. F. (2017, March 6). Yeasts in sustainable bioethanol production: A review. Retrieved March 14, 2020, from https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405580816302424

User, S. (n.d.). Home. Retrieved March 14, 2020, from http://www.etipbioenergy.eu/value-chains/conversion-technologies/conventional-technologies/ethanol-fermentation

مبتکران شیمی ، خرید و فروش مواد شیمیایی

0/5 (0 Reviews)

2 نظر برای «آمیلوگلیکوزیداز (Amg) | فروش آمیلوگلیکوزیداز»

  • بهرام می‌گوید:

    برای تولید اتانول از گندم یا جو یا برنج یا ذرت باید اول از ترمامیل استفاده کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *