فروش انواع مواد شیمیایی با بهترین کیفیت

اکریلیک اسید چیست؟ |فروش و خرید اکریلیک اسید

ارائه بهترین قیمت ها

کیفیت تضمین شده

ارسال به تمام نقاط ایران

توضیحات

اکریلیک اسید ماده ای بدون رنگ و دارای بوی اسیدی است و در تولید پلاستیک، فرمولاسیون رنگ و دیگر محصولات مورد استفاده قرار می گیرد. اسید اکریلیک با pH ای در حدود 3 می تواند برای فلزات خاصیت خورندگی ایجاد کند. محصول فوق نام آیوپاک پروپنوئیک اسید نیز شناخته می شود. در ادامه با ساختار، روش تولید، خواص و انواع این اسید بیشتر آشنا می شویم.

جهت کسب اطلاع از چگونگی ثبت سفارش و اطلاع از قیمت این محصول و خرید و فروش اکریلیک اسید صنعتی با مشاوران ما در موسسه مبتکران شیمی در ارتباط باشید.

خرید اکریلیک اسید

در حال حاضر موسسه ی مبتکران شیمی به عنوان یکی از تامین کنندگان محصولات شیمیایی کشور, طیف گسترده ای از مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی را از برندهای معتبر در اختیار تولید کنندگان قرار می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با همکاران ما در ارتباط باشید.

فروش اکریلیک اسید

جهت اطلاع از نحوه ی فروش این محصول و ثبت سفارش شما می توانید با همکاران ما در واحد فروش موسسه مبتکران شیمی در در ارتباط باشید.

قیمت اکریلیک اسید:

برای آگاهی از قیمت با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.

اکریلیک اسید چیست؟

اکریلیک اسید (Acrylic acid) با فرمول شیمیایی C3H4O2 و نام آیوپاک پروپنوئیک اسید یک ترکیب آلی است. اسید اکریلیک بدون رنگ با بوی اسیدی است که آن را از اکسیداسیون فاز بخار پروپیلن تهیه می کنند. این ماده در تهیه پلاستیک، فرمولاسیون رنگ، پوشش ها و پارچه ها کاربرد دارد.

خواص فیزیکی و شیمیایی

ترکیبی آلی با فرمول شیمیایی CH2=CHCOOH می باشد.

خواص acrylic acid را در زیر می توانید مشاهده نمایید:

فرمول شیمیایی C3H4O2
جرم مولکولی 72.06 g/mol
دانسیته 1.05 g/cm³
نقطه ی جوش 139 درجه ی سانتی گراد

انحلال پذیری: ترکیب فوق در اتانول، آب،اسید استیک و اتیل اتر حل می شود و در حلال هایی مانند بنزن، کربن تترا کلرید و استون نیز محلول می باشد.

ساختار اسید اکریلیک به صورت زیر می باشد:

ساختار اکریلیک اسید

فرایند تولید اکریلیک اسید

این ماده توسط اکسیداسیون فاز بخار پروپیلن تولید می گردد. این فرایند شامل دو راکتور است که اولین راکتور پروپیلن را به آکرولین تبدیل می کند و دومین راکتور آکرولین را به محصول مورد نظر تبدیل می نماید. در ادامه به مراحل تولید دقیقتر این ماده بیشتر می پردازیم:

مرحله ی واکنش

پروپیلن با بخار و هوا مخلوط می شود و به یک سیستم اکسیداسیون دو مرحله ای منتقل می گردد. در مرحله ی اول پروپیلن به آکرولین اکسید و در مرحله ی دوم آکرولین به اکریلیک اسید اکسید می شود. هر دو مرحله در راکتور های لوله ای بستر ثابت رخ خواهند داد. گرمای آزاد شده توسط این واکنش ها گرمازا است و برای تولید بخار مورد استفاده قرار می گیرد. خروجی سیستم نیز به برج خنک کننده فرستاده می شود تا اسید اکریلیک در آب جذب شود. بخشی از گاز باقی مانده که از بالای برج خنک کننده به دست می آید به مرحله ی اول مجددا ارسال می گردد. محلول آبی به دست آمده نیز جهت بهبود خواص به واحد های پایین دستی ارسال می شود.

بهبود خواص محصول

محلول به دست امده از مرحله ی پیشین به مرحله ی استخراج فرستاده می شود. در این مرحله اسید اکریلیک با کمک حلال و توسط استخراج مایع-مایع جداسازی می گردد. بخش بالای استخراج کننده که شامل acrylic acid است به یک ستون بازیافت کننده ی حلال فرستاده می شود تا یک جریان دو فازی تشکیل شود. این جریان دو فازی جدا سازی می گردد و فاز آلی آن که شامل حلال است به مرحله ی استخراج بازگردانده می شود. فاز آبی نیز با رافینیت (ماده ی خالص سازی شده از استخراج) مخلوط می گردد و به برج اسپریتر فرستاده می شود تا مقدار حلال از دست رفته به حداقل برسد.

 در نهایت از پایین از ستون بازیافت حلال، جریانی را به ستون اکریلیک اسید خام تزریق می نمایند و در نهایت محصول تغلیظ یافته از پایین ستون خارج می گردد. جریان بالای ستون نیز معمولا حاوی اسید استیک و ناخالصی های سبک است که به ستون بازیابی منتقل می گردد.

مرحله ی خالص سازی

در این مرحله محصول تغلیظ یافته از ستون اکریلیک اسید خام به ستون محصول ارسال می گردد. از بالای ستون شاهد خروج گرید استری این محصول خواهیم بود. خروجی ستون از پایین به دیمرایزر فرستاده می شود تا ناخالصی های دیمری که در طول فرایند تولید گشته است به محصول مورد نظر تبدیل شود. محصول خروجی در نهایت از پایین به برج استریپر انتقال داده می شود و اجزای سنگین جداسازی می گردد و محصول به صورت خالص به دست می آید.

فرایند کلی تولید این ماده به صورت زیر می باشد:

تولید اکریلیک اسید

ذخیره سازی و نگه داری

acrylic acid را می توان در ظروفی از جنس فولاد ضد زنگ و یا تانکر های آلومینیومی و درام هایی از جنس پلی اتیلن حمل و ذخیره سازی نمود.

محضول فوق به گرما و نور خورشید حساس می باشد و باید در جای خشک و خنک و به دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود.

این ماده می تواند پلیمریزه شود.

این فرایند پلیمریزاسیون می تواند توسط نور آغاز گردد و یا با اکسید کننده های قوی نظیر هیدروژن پراکسید و اسید نیتریک به صورت انفجاری پدیدار گردد.

برای حمل و نقل آن باید به این نکته توجه نمود که این ماده جز مواد خطرناک، خوردنده و مخرب محیط زیست می باشد و در نگهداری از آن نکات ایمنی را رعایت نمود.

باید از ذخیره سازی این ماده در دماهای بالا تر از 40 درجه ی سانتی گراد به طور جد خودداری نمود.

اکریلیک اسید

فروش و خرید اکریلیک اسید را به ما در مبتکران شیمی بسپارید.

کاربرد اکریلیک اسید

ترکیب فوق ماده ی اولیه ی اکریلیک استر متیل آکریلات، اتیل و بوتیل آکریلات و 2 اتیل هگزیل اکریلات می باشد. اکریلات های نام برده شده به طور عمده برای تولید رزین های اکریلیکی بر پایه ی حلال استفاده می شوند. نگرانی های زیست محیطی در سال های اخیر موجب استفاده از آکریلات ها بر پایه ی آب شده است. این مواد بر پایه ی آب عمدتا کاربرد های تزئینی دارند اما می توان از آن ها در تولید چرم، چسب، روکش قرص، پولیش ها و… نیز استفاده نمود.

این ماده همچنین در ترکیب با پلی اکریل آمید آنیونی می تواند سبب تولید هیدروکسی اکریلات شود و در فرمولاسیون پوشش های صنعتی مورد استفاده قرار بگیرد.

این ماده یک ماده ی صنعتی مهم به شمار می رود زیرا در بسیاری از محصولات صنعتی پرکاربرد مورد استفاده قرار می گیرد.

دو کاربرد اصلی برای این محصول وجود دارد:

استفاده از آن در استر ها و تولید رزین های آکریلیک.

از این نوع رزین ها می توان به بوتیل آکریلات، اتیل آکریلات، متیل آکریلات و 2- اتیل هگزیل اوریلات اشاره نمود.

با پلیمریزاسیون این مواد می توان از آن ها در رنگ، پوشش ها، پارچه ها، چسب و مواد اولیه ی پلاستیک مورد استفاده نمود.

همچنین متیل آکریلات در تولید ویتامین B1 مورد استفاده قرار می گیرد.

این رزین ها به عنوان پودر ریخته گری نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

کاربرد های اکریلیک اسید

دومین استفاده ی عمده ی این ماده در تولید پلیمر های پلی اکریلیک اسید می باشد.

در ادامه با polyacrylic acid ها بیشتر آشنا می شویم:

پلی اکریلیک اسید چیست؟

این پلیمر ها پلی اکریلات های متقاطعی هستند که جذب فوق العاده ای دارند.

این مواد می توانند 100 برابر وزن خود جذب داشته باشند و در تهیه ی پوشک مورد استفاده قرار بگیرند.

در تولید پلیمر های شوینده و پلی الکترولیت هایی (فلوکولانت ها) که برای تصفیه ی پساب ها مورد استفاده قرار می گیرند نیز میتوان از این ماده استفاده نمود.

پلیمر های این ماده با فرمول شیمیایی  C3H4O2) n)  یکی از مهمترین محصولات شیمیایی را تشکیل می دهند.

این مواد با داشتن استخلاف هایی مانند متیل، اتیل، بوتیل استر و آکریلونیتریل ها می توانند پلیمر های گوناگونی را پدید آورند.

از جمله مهمترین پلیمر های این محصول می توان به موارد زیر اشاره نمود:

متیل پروپانوات با ساختار

متیل پروپانوات

اتیل پروپانوات با ساختار

اتیل پروپانوات

بوتیل پروپانوات با ساختار

بوتیل پروپانوات

پروپنونیتریل با ساختار

پروپنونیتریل

متیل متا اکریلات یکی از مشهورترین ترموپلاستیک ها می باشد که جز خانواده ی پلیمر های اکریلیک اسید به حساب می آید. از این ماده برای دسته ی برس ها و کیف ها، ورقه های شفاف، چتر نجات، چراغ های اتومبیل استفاده می گردد. این ماده می تواند به خوبی نور را عبور داده و هدایت کند.

در کل این پلیمر ها در تصفیه ی آب کاربرد فراوانی دارند. از این مواد برای از بین بردن یون های کلسیم و منیزیم موجود در آب و رفع سختی آن استفاده ی فراوانی به عمل می آید.

پلیمر های آکریلیک احتمالا بهترین کیفیت را در بین امولسیون های مورد استفاده متداول در ساخت رنگ های لاتکس را دارا می باشند. اساسا از طریق پلیمریزاسیون یا کوپلیمریزاسیون آکریلیک اسید، متااکریلیک اسید، آکریلونیتریل و استری کردن آن ها ساخته می شوند

خواص اسید اکریلیک

خواص polyacrylic acid به میزان زیادی بستگی به نوع الکلی دارد که استر ها از آن استفاده می شوند و این محصولات را به وجود می آورند. معمولا الکل های با وزن مولکولی پایین تر پلیمر های سخت تری تولید می کنند. آکریلات ها عمدتا نرم تر از متاکریلات ها می باشند.  این مواد مقاومت بالایی نسبت به شست و شو دارند و نسبت به مالش و سایش مقاومت خوبی از خود نشان می دهند. به علاوه نامحلول بودن آن موجب می شود تا نسبت به روغن و گریس مقاوم باشند. در نتیجه لکه های روغن و سایر آلودگی ها بدون آسیب رسیدن به سطح به راحتی پاک می شوند.

این پلیمر ها رنگدانه را به راحتی قبول می کنند و برای آن ها می توان از رنگدانه های ارزان قیمت نیز استفاده نمود.

بازار جهانی اکریلیک اسید

محصول فوق و استرهای آن مونومر های مهم و قابل انطباقی هستند که در فرمولاسیون هزاران پلیمر مورد استفاده قرار می گیرند.

عمده کاربرد این ماده به عنوان سوپر جاذب ها، ضخیم کننده، پراکنده کننده، شوینده و… می باشد. در شکل زیر بزرگترین کشور های مصرف کننده ی این محصول را می توانید مشاهده نمایید:

بازار جهانی اکریلیک اسید

خطرات اکریلیک اسید

msds آکریلیک اسید

این ماده مایعات و بخارات قابل اشتعال دارد.

منجر به سوختگی شدید پوست و آسیب به چشم ها می گردد

ممکن است باعث تحریک تنفسی شود.

برای زندگی آبزیان بسیار سمی می باشد.

از نگهداری این ماده در مکان های گرم خودداری شود.

این ماده را به دور از جرقه،شعله و یا سطوح داغ نگهداری نمایید.

در هنگام کار با این ماده از سیگار کشیدن بپرهیزید.

برگه آنالیز محصول

دریافت آنالیز محصول

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اکریلیک اسید چیست؟ |فروش و خرید اکریلیک اسید”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین محصولات