پودر تالک
پودر تالک صنعتی و خوراکی | فروش پودر تالک | خرید پودر تالکReviewed by 02177641136 on Oct 2Rating: 5.0

فروش پودر تالک و یا خرید پودر تالک . جهت کسب اطلاع از چگونگی ثبت سفارش این محصول با مشاوران ما در موسسه مبتکران شیمی در ارتباط باشید. 

خرید پودر تالک ( پودر تالک را از کجا تهیه کنیم ؟) :

در حال حاضر موسسه ی مبتکران شیمی به عنوان یکی از تامین کنندگان محصولات شیمیایی کشور, طیف گسترده ای از مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی را از برندهای معتبر در اختیار تولید کنندگان قرار می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با همکاران ما در ارتباط باشید.

فروش پودر تالک:

جهت اطلاع از نحوه ی فروش این محصول و ثبت سفارش شما می توانید با همکاران ما در واحد فروش موسسه مبتکران شیمی در در ارتباط باشید.

 تلفن تماس:

021-77657131

021-77641136

021-77649244

021-77641217

.

کشور تولید کننده: ایران / هند

خرید مواد شیمیایی بسته بندی: کیسه 30 کیلویی /کیسه 25 کیلویی

خرید مواد شیمیایی درصد خلوص : دارویی – مش 1500 / صنعتی – مش 1500-800

قیمت پودر تالک:

برای آگاهی از قیمت با کارشناسان فروش ما در تلگرام mbkchemical@ و واتس اپ در ارتباط باشید:
     
09198991006

           09198991007
           09198991008

ارتباط با مسئول فنی: با تلگرام mbkchem@ درارتباط باشید. 

 آنالیز و مشخصات فنی پودر تالک دارویی/بهداشتی 

پودر تالک چیست ؟ 

تالک جز مواد معدنی سیلیکاتی است که سختی پایین آن موجب گردیده تا این ماده نسبت به مواد معدنی دیگر متمایز شود.

talc به صورت پودر مورد استفاده قرار می گیرد

و می تواند موجب جذب رطوبت،جذب بو و یا جذب روغن ها شود همچنین این ماده به عنوان روان کننده نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

خواص فوق العاده ی پودر تالک موجب گردیده تا از این ماده در تهیه ی پودر های بچه، بوگیر ها و لوازم آرایشی و بهداشتی  به وفور استفاده شود.

نگرانی اصلی ای که راجع به این ماده وجود دارد ادعای سرطانزا بودن آن است که در ادامه به آن می پردازیم.

فرمول شیمیایی پودر تالک  H2Mg3(SiO3)4 است.

این ماده از منیزیم،سیلیسیوم ، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده است.

ساختار شماتیک کریستال های آن را می توانید در زیر مشاهده نمایید.

ساختار شماتیک کریستال های تالک

این ماده به صورت صابونی و یا چرب مانند است بنابراین به آن سنگ صابون نیز می گویند.

تالک با خلوص بالا را استاتیت می نامند و برای حکاکی های تزئینی مورد استفاده قرار می گیرد.

این ماده معمولا با رنگ های سبز، قهوه ای، بی رنگ و سفید موجود می باشد.

 تولید تالک

تالک ماده ای معدنی است که بیشتر در سنگ های دگردیس و مرز های صفحات همگرا یافت می گردد.

این ماده به دو صورت در طبیعت شکل می گیرد:

راه اول:

بیشترین میزان ذخایر تالک در کشور آمریکا زمانی شکل گرفت که آب های گرم، منیزیم و سیلیسیم حاصله از برهمکنش با سنگ های مرمر را در خود حل نمودند و سپس رسوب دادند.

راه دوم:

روش دوم به گونه ای بود که مایعات گرم و یا شیمیایی، سنگ های سرپانتینیت و دانیت را مجاب به تغییر شکل به صورت تالک نمودند.

بازار جهانی

کشور های چین، کره ی جنوبی، هند، فنلاند، ایالت متحده، برزیل، فرانسه و ژاپن جز بزرگترین تولید کنندگان این محصول به حساب می آیند.

در سال 2011 بنا به رکود اقتصادی جهانی، تولیدات تالک نیز تحت تاثیر قرار گرفت

و برای بسیاری از کشور ها میزان تولیدات سال 2011 آن ها تقریبا همانند سال پیشین آن یعنی 2010 بود.

ایالت متحده ی آمریکا یکی از بزرگترین تولید کنندگان تالک بعد از چین و هند به حساب می آید و در زمینه ی تهیه ی این ماده برای صنایع گوناگون به خودکفایی رسیده است.

سه شرکت موجود در این کشور 100 درصد میزان نیاز صنایع به این محصول را تامین می نمایند.

بیشتر ذخایر تالک موجود در ایالت متحده ی آمریکا به صورت سنگ های دگردیسی و در سمت شرقی کوه های آپالاچی، و در سنگ های همگرای موجود در نیومکزیکو، کالیفرنیا، مونتانا، نوادا و… یافت می شود. تالک به صورت رسوباتی ته نشین شده در تگزاس نیز یافت می گردد.

 در جدول زیر می توان میزان تولیدات تالک را در کشور های مختلف در سال 2011 مشاهده نمود.

کشورتولیدات بر حسب هزار متریک تن

(هر متریک تن =1000 کیلوگرم)

چین2000
هند650
ایالت متحده ی آمریکا615
کره ی جنوبی700
فنلاند500
فرانسه420
برزیل420
ژاپن360
سایر کشور ها1570

 

با استخراج این ماده از ذخایر موجود و آسیاب کردن و رفع ناخالصی های موجود با کمک فرایند های مکانیکی و فلوتاسیون کف (شناورسازی کف) تالک مورد نیاز به دست می آید.

سرانجام با طی این فرایند ها تولید کنندگان این محصول را با اندازه ی ذرات مشخص، رنگ ایده آل ، ترکیب و خواص مناسب به دست مشتریان می رسانند.

 کاربرد های پودر تالک

اکثر مردم در طول روز بدون آنکه متوجه شوند با تالک سر و کار دارند.

از جمله کاربرد های این محصول می توان به تولید رنگ، پلاستیک، کاغذ،ایزوگام ها، کار های تزئیناتی،لوازم آرایشی و بهداشتی و… اشاره نمود.

در زیر به بخشی از کاربرد های مهم این ماده پرداخته شده است.

تالک در پلاستیک ها:

در سال 2011 بیشترین میزان تالک تولیدی در ایالت متحده ی آمریکا صرف صنایع پلاستیک سازی گردید.

این ماده معمولا در پلاستیک سازی نقش پر کننده دارد و برای بهبود خواص پلاستیک ها به کار می رود.

تالک می تواند خواص سختی و مقاومت حرارتی موادی مانند پلی پروپیلن، نایلون، پلی اتیلن، وینیل و پلی استر را افزایش دهد.

سرامیک سازی

در سال 2011 حدود 17 درصد از تولیدات تالک در آمریکا صرف ساخت سرامیک ،وسایل حمام ، سفال و صنایع دستی شد.

 این ماده در سرامیک ها نیز به عنوان پر کننده مورد استفاده قرار می گیرد

و مقاومت محصول نهایی را افزایش ، و خواص آن ها را بهبود می بخشد.

رنگ

اکثر رنگ ها به صورت سوسپانسیون همراه با مواد معدنی مختلف به صورت مایع موجود می باشند.

بعد از خشک شدن مایع تبخیر می گردد و مواد معدنی بر روی سطح باقی می مانند.

تالک در رنگ ها نیز به عنوان یک پر کننده و افزودنی به کار می رود.

این ماده سوسپانسیون جامدات را بهبود می بخشد

و باعث می شود رنگ روی سطح به خوبی بنشیند و خواص چسبندگی رنگ را بهبود می دهد.

پودر تالک به صورت سفید درخشان است که همین امر موجب می گردد این ماده یک پر کننده ی عالی به حساب بیاید.

زیرا می تواند به طور همزمان در سفید سازی و درخشندگی رنگ ها به کار رود.

سختی پایین تالک نیز نوعی مزیت در ساخت رنگ به حساب می آید

زیرا هنگام اسپری کردن رنگ این ماده ایجاد مزاحمت نمی نماید و ویسکوزیته ی رنگ را بالا نمی برد.

در ایالات متحده ی آمریکا در سال 2011 حدود 16 درصد از تولیدات این محصول صرف صنایع رنگ سازی گردید

کاربرد های پودر تالک

کاغذ سازی

اغلب کاغذ ها از خمیر های کاغذ دارای الیاف ارگانیک، مانند چوب ها ساخته می شوند.

موادمعدنی در نقش پر کننده به خمیر کاغذ افزوده می شوند.

وقتی کاغذ به ورقه های نازک تقسیم بندی شد پرکننده فاصله ی بین الیاف موجود در کاغذ را پر می کند

بنابراین خواص کاغذ بهبود می یابد

و کاغذی صافتر برای نوشتن ساخته می شود.

تالک به عنوان پر کننده می تواند به خوبی خواص کاغذ را بهبود ببخشد

و تیرگی ها و درخشندگی های بیش از حد کاغذ را از بین ببرد.

تالک همچنین می تواند توانایی کاغذ برای جذب جوهر را افزایش دهد.

در سال 2011 حدود 16 درصد از میزان تالک تولیدی  در آمریکا صرف صنایع کاغذ سازی گردید

لوازم آرایشی

تالک به عنوان پودر پایه در بسیاری از محصولات آرایشی به کار می رود و در این صنعت کاربرد فراوانی دارد

این ماده به راحتی به پوست می چسبد

اما به دلیل خواص نرمی ای که دارد به راحتی شسته می شود

و خساراتی به پوست وارد نمی کند.

تالک می تواند روغن ها و چربی های تولید شده توسط پوست را جذب نماید و موجب جذب بو،نم و رطوبت شود.

در نتیجه از پودر تالک در تولید مواد ضد عرق نیز به وفور مورد استفاده قرار می گیرد.

خطرات وجود پودر تالک در لوازم آرایشی و بهداشتی

از آنجایی که تالک و آزبست هر دو محصولات طبیعی به شمار می روند و در اغلب موارد هر دو در سنگ های دگردیسی و در مجاورت هم یافت می گردند استفاده از تالک در لوازم آرایشی به دلیل آلوده بودن به آزبست نگرانی های زیادی را ایجاد کرده است. تا جایی که شرکت تولید پودر بچه ی جانسون اند جانسون به دلیل وجود آزبست در محصولات خود سخت مورد نکوهش قرار گرفت.

و حدود 6600 پرونده برای این شرکت به دلیل مصرف پودر های بچه ی جان اند جانسون و مبتلا شدن افراد به سرطان تخمدان و دیگر سرطان های مرتبط با آزبست تشکیل گردید.

دادگاهی در نیوجرسی این شرکت را در  سال 2018  به پرداخت غرامتی به میزان 37 میلیون دلار به استیفن لانزو  محکوم نمود.

استیفن لانزو ادعا داشت که از زمان تولدش در سال 1972 همواره از پودر های جانسون اند جانسون استفاده می کرده و همین امر به دلیل آلوده بودن این پودر ها به آزبست او را به نوع کشنده ای از سرطان به نام مزوتلیوما (سرطان ناشی از مصرف آزبست)نموده است. ادعایی که شرکت جانسون اند جانسون هیچگاه آن را نپذیرفت و محصولات خود را دلیلی بر وجود سرطان در شاکی نمی دانستند.

با این وجود برای رسیدگی به این نگرانی ها تولید کنندگان مخازن استخراج این ماده را با دقت انتخاب می نمایند و سنگ معدن را به خوبی پردازش می کنند

تا از وجود آزبست در لوازم آرایشی جلوگیری به عمل آید.

پودر تالک

آیا استفاده از پودر تالک در لوازم آرایشی و بهداشتی موجب ایجاد سرطان می شود؟

وجود تالک در غده های سرطانی بررسی شده در سال 1970 دلیلی بر آغاز نگرانی های حال حاضر و ارتباط بین تالک و سرطان بود.

سازمان غذا و داروی آمریکا به بررسی بیشتر گزارش های رسیده از وجود آزبست و آلوده بودن محصولات آرایشی و بهداشتی به این ماده در طی استفاده از پودر تالک پرداخته است.

تالک ماده ای است که در بسیاری از لوازم آرایشی و بهداشتی از پودر بچه گرفته تا محصولات بهداشتی به وفور یافت می شود.

طبق قانون فدرال غذا، دارو و زیبایی، محصولات و مواد آرایشی ای که تولید می شوند قبل از عرضه به بازار تحت نظارت سازمان غذا و دارو قرار نمی گیرند (به استثنای مواد افزودنی رنگی) و شرکت های تولید کننده خود وظیفه ی لیبل زدن و شرایط استفاده و نگهداری محصول را به مصرف کنندگان به عهده دارند.

FDA به روند ایمنی این محصولات در بازار رسیدگی می کند

و در صورت مشاهده شدن مضرات، به رسیدگی این موضوع می پردازد.

 طی تحقیقات صورت گرفته توسط این مرکز با خریداری محصولات حاوی تالک شامل سایه چشم، رژ گونه، پودر های بدن و صورت و… از 4 شرکت ساخت مواد آرایشی و بررسی آن ها از سپتامبر 2009 تا سال 2010 به مدت یک سال این نتیجه به دست آمد که هیچگونه آزبستی در این محصولات یافت نگردید.

FDA این تحقیقات را قابل اعتماد می داند

اما به دلیل اینکه نبود آزبست تنها در 4 شرکت تولید کننده مورد بررسی قرار گرفت

نمی توان با اطمینان از نبود آزبست در دیگر برند های آرایشی نیز اطمینان خاطر حاصل نمود.

بنابراین وظیفه ی تولید کنندگان این است که در هنگام انتخاب مخازن کمال دقت را به خرج دهند

و بهترین کیفیت را به مشتریان ارائه دهند.

msds ایمنی

msds سیتریک اسید

قبل از استفاده از این محصول msds آن را به دقت مورد مطالعه قرار دهید

در صورت عدم رعایت نکات ایمنی هنگام کار بااین ماده می تواند خسارات زیر را بر جای بگذارد

تماس با پوست: موجب تحریک خفیف پوست می گردد

استنشاق: در صورت استنشاق می تواند مضر باشد و موجب  تحریک دستگاه های تنفسی گردد.

از بلعیدن پودر تالک خودداری نمایید و در صورت تماس با پوست و چشم ،آن ها را با آب زیاد شست و شو دهید تا میزان آلودگی به حداقل برسد.

منابع:

 

Is Baby Powder Safe? The Link Between Talcum Powder and Cancer. (n.d.). Retrieved January 23, 2019, from https://www.healthline.com/health/is-baby-powder-safe

Talc: The Softest Mineral. (n.d.). Retrieved January 23, 2019, from https://geology.com/minerals/talc.shtml

Center for Food Safety and Applied Nutrition. (n.d.). Ingredients – Talc. Retrieved January 23, 2019, from https://www.fda.gov/Cosmetics/ProductsIngredients/Ingredients/ucm293184.htm

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *