خرید و فروش تری اتانول آمین

تری اتانول آمین کاربرد های زیادی به عنوان تثبیت کننده و تنظیم کننده ی pH دارد در صنایع گوناگونی نظیر شوینده ها، محصولات مراقبت شخصی، ساخت پلیمر ها و… مورد استفاده قرار می گیرد. از نام های دیگر ترکیب فوق می توان به ترولامین (Trolamine) و دالتوژن (Daltogen) اشاره کرد. برای ثبت سفارش و خرید تری اتانول آمین شازند با ما در ارتباط باشید.

  • کشور تولید کننده: ایران – پتروشیمی شازند
  •  بسته بندی:  بشکه 230 کیلویی
  •  درصد خلوص : 85% 

شماره تماس  تلفن تماس:

    021-77657131        021-77641136

    021-77649244        021-77641217

خرید تری اتانول آمین:

با شماره گیری تلفن های زیر می توانید سوالات خود را در زمینه ی تهیه ی مواد شیمیایی دلخواهتان از همکاران ما بپرسید. پس با ما در ارتباط باشید:

قیمت تری اتانول آمین:

 برای آگاهی از چگونگی ثبت سفارش با کارشناسان ما در تلگرام mbkchemical@ و واتس اپ در ارتباط باشید:

09198991006
09198991007
09198991008

ارتباط با کارشناس فنی: با تلگرام mbkchem@ درارتباط باشید. 

فروش تری اتانول آمین:

تمامی مواد شیمیایی موجود در سایت مبتکران شیمی از جمله TEA به صورت عمده به فروش می رسند.

 آنالیز نمونه محصول

آنالیز تری اتانول آمین

.

تری اتانول آمین چیست ؟ 

این ماده که به صورت TEA یا TEOA شناخته می شود محصول جانبی واکنش دو ماده ی سمی آمونیاک و اتیلن اکسید است. تری اتانول آمین با فرمول شیمیایی C6H15NO3  و جرم مولکولی 149.19 g/mol در انواع لوازم آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد و هدف اصلی آن تنظیم pH واکنش است.

خواص این محصول را در جدول زیر می توانید مشاهده نمایید:

فرمول شیمیاییC6H15NO3
جرم مولکولی149.188 g/mol
دانسیته1.13 g/cm³
دانسیته نسبی بخار5.1 (هوا=1)

محصول فوق به حل موادی که با هم ترکیب نمی شوند و حالت امولوسیونی پیدا می کنند نیز کمک می کند و در لوازم آرایشی بهداشتی موجب می شود تا ماده یا کرم مورد استفاده به راحتی روی پوست بنشیند و دوام زیادی داشته باشد.  بنابراین یکی از مهم ترین کاربرد های آن در صنعت آرایشی و بهداشتی گزارش شده است.

از کاربرد های دیگر این ماده می توان به استفاده از آن به عنوان عامل آنتی استاتیک، ساخت چسب، تهیه ی سیمان و بتن، شیرین سازی گاز ها، تولید نفت و زغال سنگ، صنایع داروسازی و…  اشاره کرد

ساختار مولکولی این ماده به صورت شکل زیر است:

ساختار تری اتانول آمین

این ماده در آب، n-هپتان، بنزن، تتراکلرید کربن و استون قابلیت انحلال پذیری خوبی از خود نشان می دهد.

واکنش تولید

ساخت این ترکیب شیمیایی با خلوص بالا از سال 1970 امکان پذیر شد. این ماده همانطور که گفته شد محصول جانبی واکنش دو ماده ی C2H4O و NH3  است. این واکنش به آرامی انجام می شود اما با کمک آب شتاب می گیرد. همچنین می توان این واکنش را بدون آب و با کمک رزین های تبادل یون نیز انجام داد.

 همانطور که در واکنش های زیر نشان داده شده است از واکنش آمونیاک و اتیلن اکسید و ورود آن ها با نسبت های معلوم به راکتور می توان مشتقات اتانول آمین شامل MEA ،DEA و TEA را به دست آورد. برای خالص سازی این مشتقات از فرایند تقطیر در خلا کمک می گیرند.

  • تولید MEA

C2H4O + NH3 → H2NCH2CH2OH

  • DEA 

C2H4O + H2NCH2CH2OH → HN(CH2CH2OH)2

  • تولید تری اتانول امین

C2H4O + HN(CH2CH2OH)2 → N(CH2CH2OH)3

میزان مواد مصرفی برای تولید MEA ،DEA و TEA هر کدام به نسبت یک سوم و با خلوص بالای 98 درصد به شرح زیر می باشد: 

نسبت مورد نیازاسم ماده
0.82 تناتیلن اکسید
0.19 تنآمونیاک
5 تنبخار آب
300 متر مکعبآب سرد
30 کیلو وات ساعتمیزان برق مورد استفاده

کاربرد ها

  • TEA کاربرد وسیعی به عنوان عامل بازدانده ی خوردگی دارد.
  • به عنوان تنظیم کننده pH و بوجود آورنده محلول بافری در تولید مواد آرایشی بهداشتی استفاده می شود. 
  • برای ساخت پلیمر های اپوکسی،و لاستیک مورد استفاده قرار می گیرد
  • به عنوان کمپلکس مس-تری اتانول آمین می تواند موجب کنترل رشد جلبک ها در آب های شیرین ، دریاچه ها و استخر ها می شود
  • این ماده در صنایع کشاورزی نیز کاربرد دارد و در فرمولاسیون علف کش ها برای بهبود خاصیت پراکندگی و خنثی سازی آن ها مورد استفاده قرار می گیرد
  • TEOA در ساخت لوازم آرایشی بهداشتی و شامپو به طور عمده استفاده می شود . اتانول آمین ها خصوصا ماده ی فوق امولسیفایرهای بسیار خوبی برای امولسیون های روغن در آب هستند . پاک کننده های ژله ای صنعتی ، کرم های اصلاح و لوسیون های دست و بدن تنها نمونه هایی از مواد مصرفی هستند که با این نوع صابون ها تولید می شوند .
  • به همراه DEA به عنوان کاتالیست در فرآیند تولید فوم های اورتان منعطف و سخت استفاده می شوند
  • به عنوان ماده واسطه برای افزودنی هایی که میزان تبخیر آب از بتن را کنترل می کنند . در کاربری دیگری در فرمولاسیون سیمان مورد استفاده قرار می گیرد .
  • استفاده در چاه های نفت برای جلوگیری از خوردگی از کاربری های مهم آن است . 
  • به عنوان ماده واسطه برای تولید چسب و لاستیک کاربرد دارد . 

میزان تولید محصول فوق در ایالات متحده ی آمریکا در صنایع گوناگون به شرح زیر می باشد:

درصد تولید

کاربرد

33

سیالات فلز کاری

25

سیمان و بتن

20

سورفاکتانت ها

8

صنایع نساجی

6

سایر کاربرد ها

3

مواد شیمیایی و کشاورزی

2

لوازم آرایشی

خطرات تری اتانول آمین در لوازم آرایشی و بهداشتی چیست؟

این ماده را می توان در 40 درصد از اقلام آرایشی و بهداشتی موجود مانند عطر ها،کرم ها ،لوسیون های پوستی،رنگ مو، سرم های چشم و پاک کننده های پوستی یافت. این ماده به دلیل تنظیم pH و افزایش خاصیت مخلوط شدگی مواد با یکدیگر در این صنعت کاربرد فراوان دارد. اما به دلیل عوارض های جانبی و حساسیت های گزارش شده استفاده از این ماده در ساخت و تهیه ی لوازم آرایشی در چندین کشور دنیا ممنوع اعلام شده است.

سازمان غذا و داروی آمریکا غلظت مجاز استفاده از آن را حدود 5 درصد اعلام کرده است زیرا این ماده در دوزهای بالا می تواند خطرناک باشد و خسارات جبران ناپذیری را به بار آورد. اما در دوز های مجاز زیانی وارد نمی کند.

همچنین توصیه می شود بعد استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی حاوی Triethanolamine شست و شوی لازم صورت پذیرد و از ماندن این لوازم آرایشی و بهداشتی به طور طولانی مدت بر روی پوست خودداری شود.

خطرات تری اتانول آمین

فروش و خرید تری اتانول آمین را به ما در مبتکران شیمی بسپارید.

آزمایش های انجام گرفته بر روی موش ها نشان می دهد مقادیر بالای استفاده از TEA موجب ایجاد سرطان کبد و مثانه می شود.

ایجاد آکنه

وجود این ماده در لوازم آرایشی و بهداشتی می تواند باعث به وجود آمدن جوش و آکنه بر روی پوست گردد. البته این اثر برای طیف وسیعی از مواد دیگر مانند پارابن ها، فتالات ها، بنزوفنون، رنگ های سنتزی، پترولاتوم، پروپیلن گلیکول، بوتیلن گلیکول و غیره نیز ذکر شده است و قاعدتا نمی توان استفاده از کل آنها را در کل لوازم آرایشی و بهداشتی ممنوع کرد، بلکه باید دوز بهینه و مطلوب را پیدا کرد.

یا در حالت بهتر، ماده ای جایگزین یافت که علاوه بر داشتن تمامی خواص مفید، هیچ گونه ضرری نیز نداشته باشد. پیدا کردن چنین جایگزینی زمان و هزینه بالایی میطلبد که البته باید بر روی آن تمرکز نمود.

خواص این مواد در محصولات آرایشی:

این ترکیبات هیچگونه خواصی برای پوست ندارند اما به منظور بهبود کیفیت محصولات مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه به دلایل وجود این ترکیبا در محصولات آرایشی بیشتر می پردازیم:

  • تنظیم نمودن pH: ار آنجایی که استفاده از محصولات آرایشی که در خارج از دامنه ی پی اچ معمول قرار دارند می توانند سبب تحریک های پوستی شوند استفاده از اتانول آمین ها می تواند سبب خنثی نمودنموادی شود که می توانند سبب کاهش pH شوند.
  • امولسیفایر: برای آنکه محصولات روغنی و غیر روغنی با یکدیگر ترکیب شوند نیاز به یک ماده ی شیمیایی می باشد که بتواند آن ها را در کنار یکدیگر نگه دارد.این ماده به اصطلاح امولسیفایر نامیده می شود. بدون وجود امولسیفایر ها آب و روغن از یکدیگر جدا خواهند بود و آب در قسمت بالا و روغن در قسمت پایین قرار خواهد گرفت.
  • تثبیت کننده: این ماده به امولسیون ها و کرم ها این امکان را می دهد تا از ثبات بیشتری برخوردار باشند.
  • ضخیم کننده

آیا استفاده از اتانول آمین ها در صنایع آرایشی و بهداشتی مجاز است؟

  • مواد حاوی TEA به عنوان نرم کننده ی مو و پوست و سورفکتانت عمل می نمایند.
  • به طور کلی اتانول آمین ها به عنوان تنظیم کننده ی pH مورد استفاده قرار می گیرند. اما اکثر نمک های آن ها به عنوان سورفکتانت استفاده می شوند. برخی از این نمک ها می توانند به عنوان تنظیم کننده ی pH، تافت مو و نگهداره نیز کاربرد داشته باشند.
  • سازمان غذا و داروی آمریکا FDA دو ماده ی DEA و TEA را در لیست افزودنی های غذایی مجاز غیر مستقیم قرار داده است. این مواد ممکن است در صنایع غذایی در چسب های موجود در بسته بندی ، کمک به شستشو یا لایه برداری از میوه ها و سبزیجات نیز استفاده شوند.
  • در سال 1983 ، CIR به این نتیجه رسید که استفاده از هر دوی این مواد برای کاربرد ها ی کوتاه مدت و یا شست و شوی کامل از سطح پوست مناسب بوده و بی خطر می باشند. با این حال در محصولاتی که برای تماس طولانی مدت با پوست در نظر گرفته شده است ، غلظت TEA و دی اتانول آمین نباید از 5٪ تجاوز کند.
  • توصیه می شود این مواد تنها در محصولات قابل شستشو استفاده شوند. استفاده از این مواد در محصولاتی که در فرمولاسیون خود حاوی N-nitrosating agents می باشند به دلیل تشکیل نیتروزآمین توصیه نمی گردد. نیتروزآمین ترکیبی سرطانزا است که استفاده از N-nitrosating agents همراه با این دو ماده می تواند منجر به تشکیل آن گردد.
  • TEA در انواع ژل های تجاری همراه با پلیمر کاربومر مورد استفاده قرار می گیرد. در این ژل ها تری اتانول آمین نقش بافر را بازی می کند و کاربومر نیز فاز مایع (آب، آلوئه ورا و…) را به صورت ژل در می آورد. 

کاربرد دی محصولات دارویی

یک از داروهایی که در ساختار خود TEA دارد Triethanolamine Salicylate است. این پماد که با نام ترولامین سالیسیلات نیز شناخته می شود برای درمان دردهای جزئی در ناحیه عضلات و مفاصل مورد استفاده قرار می گیرد. قبل از استفاده از این دارو حتما دستورات و راهنمایی های موجود بر روی بسته بندی را بخوانید. توصیه شده است که ترولامین سالیسیلات حداکثر 3 تا 4 بار در روز بر روی محل مورد نظر به آرامی مالیده شود.

تری اتانول آمین سالیسیلات

بررسی ایمنی

طی بررسی های انجام گرفته روی DEA و TEA مشخص شد که این مواد، تحریک کننده های خفیف پوست و چشم هستند و با افزایش غلظت ، این تحرکات افزایش می یابند. هر چه ماندگاری این مواد بر روی پوست بیشتر باشد میزان تحرکات به وجود آمده نیز افزایش می یابد. در نتیجه استفاده از این ماده در محصولات قابل شستشو بلامانع است اما برای محصولات با ماندگاری بالا بر روی پوست مانند کرم های مرطوب کننده و لوسیون ها توصیه نمی گردد.

توصیه می شود که محصولات آرایشی و بهداشتی حاوی TEA  بیش از 24 ساعت بر روی پوست و یا دور چشم باقی نمانند و در سریعترین زمان ممکن با استفاده از پاک کننده های آرایشی آثار کرم و یا سایر محصولات از روی پوست پاک شوند. لازم به ذکر است که صابون به تنهایی توانایی پاک کردن کامل را ندارد.

دوز مجاز در محصولات آرایشی

این ماده شیمیایی با نام های تری آلکانول آمین و تری آلکیل آمین و نمک ها ی آن در برچسب های مواد موجود در محصولات آرایشی قابل مشاهده است و در محصولاتی که نیاز به شست و شو ندارند، مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی با حداکثر غلظت 2.5٪ استفاده می شود.

نه TEA و نه DEA با سیستم های حاوی نیتراسیون قابل استفاده نیستند ، این مواد باید دارای خلوص 99٪ با حداکثر مقدار آمین ثانویه 0.5٪ و مقدار نیتروز امین 50 میکروگرم بر کیلوگرم یا کمتر باشند . این محصولات باید در ظروف عاری از نیتریت نگهداری شوند.

دلیل نگرانی های موجود برای سرطانزا بودن این محصولات این است که همه ی آمین ها ترکیباتی قلیایی هستند که همیشه توسط یک اسید برای تولید نمک های خود خنثی می شوند و نگرانی در مورد پتانسیل تشکیل نیتروزامین (ترکیبی سرطان زا) وجود دارد. به خصوص آمین های ثانویه که پیش ساز های اصلی تشکیل نیتروزآمین می باشند.

بررسی بازار خرید و فروش :

بازار تری اتانول آمین

کاربرد گسترده این محصول در صنایع مختلف همانگونه که پیشتر به آن اشاره شد عامل محرک و دلیلی برای افزایش تقاضا در بازار خرید و فروش تری اتانول آمین در سراسر جهان بوده است. تا جایی که حتی با وجود اثبات مضر بودن استفاده از دوز های بالای این ماده شیمیایی برای پوست و همچنین ایجاد بیماری تنفسی در صورت استفاده طولانی مدت از آن در مواد آرایشی، میزان خرید و تقاضا برای این ماده شیمیایی در صنایع آرایشی و بهداشتی رشد چشمگیری داشته است.

با این حال پیش بینی می شود اثبات مضر بودن استفاده از آن سبب تاثیر منفی و کاهش درخواست برای Triethanolamine در برخی صنایع همچون صنایع آرایشی و بهداشتی گردد.

بزرگترین بازار مصرف :

بزگترین بازار مصرف این ماده شیمیایی را می توان کشورهای آسیایی و اقیانوسیه دانست، دلیل این موضوع را نیز باید در گسترش صنایع مرتبط با این ترکیب شیمیایی همچون نساجی و تولید پوشاک، توجه بیشتر به محصولات مراقبت شخصی و به طبع افزایش تولید این محصولات، افزایش میزان ساخت و ساز و نیاز به محصولاتی همچون سیمان، انواع رنگ ها و… به طور کلی توسعه اقتصادی و افزایش جمعیت در این کشورها دانست.

msds و خطرات

کار کردن با هر ماده ی شیمیایی می تواند خسارات و عواقبی را بر جای بگذارد.

رعایات نکات ایمنی یکی از نکات ضروری است که هنگام استفاده از مواد شیمیایی باید به آن توجه نمود. تری اتانول آمین نیز مانند سایر مواد شیمیایی می تواند موجب خساراتی به ریه،چشم، و سایر اندام ها وارد کند.

  • چشم: باعث تحریک چشم می شود
  • پوست: ممکن است باعث تحریک پوست شود. تماس مکرر و طولانی مدت می تواند موجب واکنش های آلرژیک ،درد و قرمزی شود.
  • استنشاق: در صورت استنشاق این ماده می تواند موجب سرفه و تحریک دستگاه تنفسی شود.
  • بلع : در صورت بلعیدن، این ماده می تواند موجب اسهال و استفراغ شود

قبل از کار کردن با این محصول حتما MSDS آن را با دقت مطالعه نمایید

منابع:

Trolamine. (n.d.). Retrieved January 5, 2019, from https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/…#section=Top

… (TEA, TEOA). (n.d.). Retrieved from https://thechemco.com/chemical/triethanolamine/

The Dangers of …. (2017, October 02). Retrieved January 5, 2019, from https://naturaveda.com/education/12-toxic-and-carcinogenic-compounds-found-in-beauty-and-skin-care-products/the-dangers-of /

فروش و خرید تری اتانول آمین را به ما در مبتکران شیمی بسپارید. لطفا جهت اطلاع از قیمت روز این محصول با واحد فروش در ارتباط باشید. 

موسسه ی مبتکران شیمی

5/5 (1 Review)

4 نظر برای «تری اتانول آمین (TEA) | خرید تری اتانول آمین»

  • چطور مقدار به کار رفته رو چک کنم؟از خود شرکت تولیدکننده هم پرسیدم ولی جوابی ندادن.
    ممنون بخاطر پاسخگویی

  • ممنون بخاطر این مقاله.
    فقط یه سوال با توضیحات داده شده هر محصول ارایشی که TEA رو داره رو استفاده نکنیم؟مثل کرم های مرطوب کننده.
    راستش یه برند ایرانی کرم مرطوب کننده با ترکیبات خوبی تولید کرده ولی توی این ترکیبات TEA هم هست و بخاطر همین من مردد شدم راجع به استفادش

    • مبتکران می‌گوید:

      با سلام ، ممنون از همراهیتون . همونجوری که توی متن هم نوشتیم ایده آل ترین حالت اینه که از لوازم آرایشی دارای تری اتانول آمین استفاده نکنین . ولی اگر حتما میخواین استفاده کنین و جایگزین مناسبی برای این محصول ایرانی ندارین ، چک کنین که دوز TEA حتما کمتر از 5 درصد باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *