آلانتوئبن
آلانتوئین (Allantoin) | خرید فروش آلانتوئینReviewed by 02177641136 on Oct 2Rating: 5.0

آلانتوئین چیست ؟ این ماده یک دی اورید با فرمول شیمیایی C4H6N4O3  می باشد. از نام های دیگر آن می توان به اورید هیدانتوین و گلی اکسید دی اورید اشاره نمود. شما می توانید برای خرید فروش آلانتوئین و همچنین جهت کسب اطلاع از قیمت ها و چگونگی ثبت سفارش این محصول با مشاوران ما در دفاتر فروش موسسه مبتکران شیمی در ارتباط باشید. در ادامه با مضرات ، فواید و کاربرد های این ماده بیشتر آشنا می شویم.

خرید آلانتوئین :

در حال حاضر موسسه ی مبتکران شیمی به عنوان یکی از تامین کنندگان محصولات شیمیایی کشور, طیف گسترده ای از مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی را از برندهای معتبر در اختیار تولید کنندگان قرار می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با همکاران ما در ارتباط باشید.

فروش آلانتوئین :

جهت اطلاع از نحوه ی فروش این محصول و ثبت سفارش شما می توانید با همکاران ما در واحد فروش موسسه مبتکران شیمی در در ارتباط باشید.

 تلفن تماس:

021-77657131

021-77641136

021-77649244

021-77641217

.

کشور تولید کننده: چین

خرید مواد شیمیایی بسته بندی: کیسه 25 کیلویی

خرید مواد شیمیایی درصد خلوص : 99%

قیمت آلانتوئین :

برای آگاهی از قیمت با کارشناسان فروش ما در تلگرام mbkchemical@ و واتس اپ در ارتباط باشید:
     09198991006
                    09198991007
                    09198991008

ارتباط با مسئول فنی: با تلگرام mbkchem@ درارتباط باشید. 

 

آنالیز نمونه محصول

آنالیز آلانتوئین

خواص و ویژگی ها

این ماده محصول اکسیداسیون اسید اوریک می باشد ساختار مولکولی این ماده را در زیر می توانید مشاهده نمایید

آلانتوئین

آلانتوئین در محصولات بهداشتی مانند کرم های ضد جوش، ضد آفتاب ها، لوسیون و روشن کننده ها به دلیل کمک به بهبود لک ها و بهبود سلامت پوست مورد استفاده قرار می گیرد. در محصولات تجاری دیگر مانند محصولات بهداشت دهان و دندان، شامپو ها، رژ لب ها و.. نیز می توان این محصول را یافت. خواص این ماده را در جدول زیر می توانید مشاهده نمایید

فرمول شیمیاییC4H6N4O3
جرم مولکولی158.117 g·mol−1
دانسیته1.45 g/cm3
نقطه ی جوش478 °C

 

این ترکیب در الکل، پیریدین و سدیم هیدروکسید حل می شود اما در اتیل اتر نامحلول است

غلظت مجاز مورد استفاده از این ماده در محصولات آرایشی و بهداشتی 0.5 تا 2 درصد گزارش شده است

تولید

این ماده هم به صورت سنتزی و هم به صورت طبیعی موجود می باشد. تحقیقات نشان داده است که نوع مصنوعی این ماده همانند نوع طبیعی آن غیر سمی و بی خطر است و برای استفاده در انواع محصولات آرایشی و بهداشتی مناسب می باشد.

طبیعی

این ماده به صورت طبیعی در چندین گیاه از جمله ، چغندر قند، کامفری، توتون، بابونه و گندم یافت می شود. اما معروف ترین و شناخته شده ترین منبع آلانتوئین شیره ی گیاه کامفری( گیاه بومی اروپا) است

آلانتوئین طبیعی

 

مصنوعی

نوع مصنوعی و سنتزی این ترکیب از واکنش گلی اگزالیک اسید و اوره به عنوان ماده ی اولیه به دست می آید. برای انجام این واکنش از کاتالیست ناهمگن استفاده می نمایند.  رزین های آلی و نانو کامپوزیت ها به خصوص رزین های سولفونیک موجب بیشتر شدن بازدهی نسبت به زئولیت ها می شوند. واکنش تولید این ماده به صورت زیر می باشد

تولید آلانتوئین مصنوعی

مکانیسم عمل

مطالعات زیادی بر روی Allantoin برای درمان زخم ها صورت پذیرفته است. آزمایش های حیوانی بر روی موش ها نشان می دهد که این ترکیب می تواند سبب بازسازی پوست و بهبود زخم ها شود

همین مطالعات نشان می دهد در موش هایی که C4H6N4O3 دریافت کرده اند ، این ترکیب سبب گشادی رگ ها، افزایش میزان کلاژن و فیبروپلاست می شود که در نتیجه ی آن زخم ها سریع تر از موش هایی که این ماده را دریافت نکرده اند بهبود می یابند

Allantoin در بدن

این ماده توسط بدن انسان نیز تولید می شود و به طور طبیعی در رژیم غذایی یافت می گردد. در بررسی های صورت گرفته متوسط غلظت Allantoin در پلاسمای  بدن 2-3 mg/l است . با انجام فعالیت های ورزشی غلظت این ماده در پلاسما به سرعت به حدود دو برابر افزایش می یابد. در ماهیچه های انسان اوره در طی فعالیت های ورزشی به ترکیب فوق اکسید می شود. به طور مثال بعد از تمرین دوچرخه سواری غلظت آلانتوئین در ماهیچه ها از 5000 ug/kg فورا به 16000 ug/kg جهش پیدا می کند

خواص درمانی

این ماده با خواص مرطوب کنندگی ای که دارد مانع از خشکی، زبری و ناراحتی های پوستی مانند سوختگی ، خارش و حساسیت های پوستی می شود

پوست های خشک به راحتی آب را از لایه ی بالایی پوست از دست می دهند. رطوبت دهنده ها و مرطوب کننده ها با چرب کردن لایه ی بالایی پوست آب را در آن به دام می اندازند و سبب حفظ آب در پوست می شوند. پترولاتوم، لانولین، روغن های معدنی و دایمیتیکون از جمله مرطوب کننده های پوست هستند. لیسیتین، گلیسیرین، پروپیلن گلیکول نیز از جمله موادی هستند که مانع از دست رفتن رطوبت می شوند و آب را به سطح بیرونی پوست انتقال می دهند. موادی مانند اوره و آلفا هیدروکسی اسید هایی از جمله لاکتیک/سیتریک/گلیکولیک اسید و آلانتوئین نیز کراتین که ماده ی متصل کننده ی سلول های لایه ی بالایی پوست است را نرم می کنند. این فرایند به پاکسازی سلول های مرده ی پوست کمک می کند، موجب حفظ بهتر آب در پوست می شود و نرمی پوست را پدید می آورد.

خواص آلانتوئین

سایر خواص Allantoin

  • کمک به تکثیر سلول ها و افزایش طول عمر آن ها ( کاربرد در کرم های ضد چروک)
  • کمک به بهبود زخم (کاربرد در پماد های سوختگی و بازسازی کننده)
  • نرمی و صافی پوست (کاربرد در کرم های پوشش دهنده و مرطوب کننده)

درمان آکنه:

اگر پوست شما زخم ، چاله و آکنه های مزمن دارد محصولاتی که حاوی ترکیب فوق هستند می توانند انتخاب خوبی برای درمان و بهبود این زخم ها باشند. این ماده بدون تحریک پوست می تواند آن را بازسازی نماید که یک مزیت مهم نسبت به دارو های حاوی سالیسیلیک اسید یا بنزوئیل پراکسید به شمار می رود

آلانتوئین یک محافظ طبیعی برای پوست است و موجب بازسازی سلول ها می شود. Allantoin با تحریک فرایند بازسازی طبیعی پوست می تواند این زخم ها را بهبود دهد

ضد آفتاب ها

اگر پوست شما به انواع ضد آفتاب ها حساس است بهتر است به محصولات حاوی ماده ی فوق روی بیاورید.

با استفاده از این محصولات نه تنها پوست شما از تابش اشعه ی ماورابنفش در امان می ماند بلکه حضور این ماده می تواند پوست شما را مرطوب نماید و موجب رشد سلول های سالم شود. Allantoin خود به تنهایی نمی تواند مانع از تابش اشعه ی ماورابنفش به پوست شود بنابراین به محصولات ضد آفتاب اضافه می گردد تا حساسیت های پوستی را به حداقل برساند. توصیه می گردد قبل از استفاده از این محصولات با پزشک پوست خود مشورت نمایید

مواد آرایشی

به طور کلی استفاده از محصولات حاوی ترکیب فوق برای پوست های حساس توصیه می گردد. این ماده در محصولاتی مانند کانسیلر ها، کرم پودر ها، کرم های پوششی و رژ لب موجود می باشد. نه تنها این ماده حساسیت های پوستی را کاهش می دهد بلکه می تواند پوست را مرطوب سازد و اثرات سایر مواد مضر موجود در محصولات آرایشی را کاهش دهد

آلانتوئین در مواد آرایشی

مرطوب کننده ها و کرم های ضد چروک

همانطور که پیش از این نیز گفته شد این ماده با حفظ آب موجب بهبود خشکی پوست می گردد. آلانتوئین علاوه بر ایجاد نرمی و لطافت پوست، موجب شادابی آن نیز می گردد. خاصیت بازسازی کنندگی این ماده موجب شده است تا از آن در محصولات ضد چروک نیز استفاده شود.

منبع:

. (n.d.). Retrieved July 8, 2019, from https://www.drugbank.ca/drugs/DB11100#label-reference

. (2019, March 18). Retrieved July 8, 2019, from https://thedermreview.com/allantoin/

Spotlight on …: What Is It and Can It Benefit Your Skin? (2018, September 12). Retrieved July 8, 2019, from https://skinbetter.com/spotlight-allantoin-can-benefit-skin/

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *