روغن سیلیکون 1000

روغن سیلیکون چیست  ،چه مشخصاتی دارد و عمده کاربرد آن در چه صنایعی است؟ آن را از کجا بخریم و تهیه کنیم ؟ این ترکیب به دلیل خواصی که دارد در صنایع مختلف از ساخت دارو گرفته تا استفاده به عنوان روان کننده (در تردمیل ، خودرو و…) به کار برده می شود. در حال حاضر این محصول در دو گرید با ویسکوزیته های 350 و 1000 cSt (سانتی استوک) موجود است ، جهت ثبت سفارش ،و یا اطلاع از قیمت خرید روغن سیلیکون 1000 با ما در مبتکران شیمی تماس بگیرید. 

خرید روغن سیلیکون 1000 :

موسسه مبتکران شیمی به عنوان تامین کننده عمده انواع مواد شیمیایی بهترین قیمت و کیفیت را در خرید محصولات شیمیایی ارائه می دهد.

قیمت روغن سیلیکون :

شما می توانید جهت اطلاع از قیمت این محصول و هم چنین سایر محصولات شیمیایی با مشاوران ما در موسسه ی مبتکران شیمی فعال در زمینه ی تامین مواد شیمیایی در ارتباط باشید.

فروش روغن سیلیکون :

برای ثبت سفارش این روغن در کوتاهترین زمان کافیست از طریق تماس با کارشناسان ما سفارش خود را ثبت نمایید

. تلفن تماس:

021-77657131

021-77641136

.

 برای آگاهی از قیمت با کارشناسان فروش ما در تلگرام mbkchemical@ و واتس اپ در ارتباط باشید:
. 
09198991006

           09198991007
           09198991008

ارتباط با کارشناس فنی: با تلگرام mbkchem@ درارتباط باشید. 

برگه آنالیز محصول

آنالیز روغن سیلیکون

.

خواص و ویژگی ها

پلی متیل سیلوکسان (که با نام کلی روغن سیلیکون شناخته می شود) در دمای اتاق به صورت مایع شفاف وجود دارد . این ماده به عنوان یک روان کننده در طیف وسیعی از برنامه های کاربردی از جمله: پردازش غذا، بسته بندی مواد غذایی، تولید روکش کاغذی مواد غذایی، نگهداری مواد غذایی، بطری و کنسرو، نگهدارنده های مواد غذایی، واشر و مهر و موم استفاده می شود.گرید های مختلف این ماده دارای ویسکوزیته از 50 تا 1000 CSt هستند و هر کدام خواص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. در حال حاضر دو گرید 50 و 1000 این محصول موجود است ، خواص این دو گرید را در جدول زیر می توانید مشاهده کنید : 

روغن سیلیکون 1000روغن سیلیکونی 50گرید و خواص
1000350(Viscosity (CSt
0.9700.968Density @ 25 ° C
21.220.9(Surface tension (mN/m
1.40351.403Refractive Index @ 25 ° C
25-(Melting point (° C

سیلیکون مهمترین عضو پلی دی متیل سیلو کسان است ، که دارای ساختاری پلیمری است .

به طور کلی ویسکوزیته ی ماده ی فوق از 0.65cs تا 2,000,000cs متغیر است با این حال ویسکوزیته ی این مواد در طیف وسیعی از دماها ثابت است.

پلیمر های Si به دلیل پیوند های محکم میان سیلیسیوم و اکسیژن پایداری حرارتی بالایی (بالای 250 درجه ی سانتی گراد) در مقایسه با سایر پلیمر های آلی دارند و همین امر موجب به وجود آمدن ویژگی های منحصر فرد و کاربرد های ویژه ای در این ماده گشته است. این پلیمرها به علت پایداری حرارتی نسبتا بالا از نظر تجاری مورد توجه ی فراوان هستند.

آشنایی بیشتر با روغن سیلیکون

  • این ماده به دلیل کشش سطح پایین به راحتی بر روی سطح پخش می شود و در مقایسه با روغن های هیدروکربنی و مواد معدنی از تراکم بالایی برخوردار می باشد
  • پلیمرهای سیلوکسان دارای خواص دی الکتریک خوب و مقاومت بالا و قابل ملاحظه ای در برابر تنش ، اکسیداسیون و هیدرولیز می باشند
  • معمول ترین روغنهای سیلیکونی ترکیبات خطی پلی سیلوکسان هستند. این مواد پایداری بالایی دارند و در دما های بالا انعطاف پذیری خود را نیز حفظ می کنند پلی دی متیل سیلوکسان پلیمری سیلیکونی به حساب می آید. 
  • می توان به این ماده گروه هایی مانند فنیل ، وینیل ، اپوکسید یا آمینو اضافه نمود تا پلیمری با خواص منحصر به فرد تولید کرد
  • اسکلت اصلی ساختار ترکیب فوق و یا سایر پلیمر های سیلوکسان SiO2 می باشد
  • روغنهای سیلیکون از زنجیره های تکرار شونده ی سیلیکون و اکسیژن تشکیل شده اند که هر اتم سیلیکون نیز دارای دو اتصال بر پایه کربن است که بیشتر آنها گروه های متیل می باشند

ساختار

با توجه به تعداد گروه های تکرار شونده (از چند واحد تا چندین هزار واحد) ماده ی فوق می تواند درجه ی پلیمریزاسیون متفاوتی نیز داشته باشد

جایگزینی بخشی از گروه های متیل با گروه های فنیل یا گروه های عاملی آمینو می تواند نحوه واکنش و عملکرد پلیمرهای سیلوکسان با سایر مواد را تغییر دهد. افزودن گروه های عاملی آلی به این ماده می تواند سبب فعال نمودن پلیمر های سیلوکسان با سایر پلیمر های آلی شود و بهبود عملکرد آن ها را در پی داشته باشد

مثل تمام سیلوکسانها روغن سیلیکون نیز دارای ساختار زنجیره ای پلیمری، شامل پیوند های متناوب سیلیکون و اتمهای اکسیژن است. بسیاری از گروه ها می توانند به مراکز سیلیکونی متصل شوند، اما در اکثر مواقع گروه های متیل یا گاهی اوقات فنیل به عنون استخلاف در این روغن ها موجود می باشند.

ساختار روغن سیلیکون

بسیاری از سیلیکون های مایع، پلیمرهای خطی هستند. silicone یک الاستومر نیمه ارگانیک با مقاومت بالا نسبت به حرارت است. این ماده به دلیل خاصیت انعطاف پذیری ای که دارد در برابر فشار مقاوم است. 

لاستیک سیلیکون خواص مکانیکی ضعیف و مقاومت سایشی دارد و به همین دلیل در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. روغن سیلیکون نسبت به گازها بسیار نفوذپذیر است و به طور کلی استفاده ی همزمان آن با کتون ها، اسیدهای متمرکز یا بخارها توصیه نمی شود.

فروش روغن سیلیکون

روغن سیلیکون 1000

یک پلی دی متیل سیلوکسان خطی غیرفعال است (واکنش نمی دهد) با ویسکوزیته تقریبی 1000 میلی متر مربع بر ثانیه . به همین علت آن را روغن سیلیکون 1000 می نامند. این ترکیب به دلیل ساختار شیمیایی، مشخصات ویژه ای دارد که آن را از مواد آلی مانند روغن های معدنی با ویسکوزیته یکسان جدا می کند. دارای کاربردهایی مثل روان کننده و ضد اصطکاک، کاربرد در قالب های سیلیکونی، روغن جلا جهت مراقبت از سطح، مایعات هیدرولیکی و انتقال حرارت، عامل انتشار برای دستگاه های چاپ دیجیتال، ضد کف و… است.

همچنین از این گرید در روانکاری تردمیل نیز استفاده می شود. مزیت اصلی این نوع از سیلیکون قابلیت استفاده از آن ها در ابزارها و دستگاه هایی است که تحت درجه حرارت شدید و فشارهای زیاد قرار دارند. همچنین این ترکیبات سازگاری بسیار بالایی با مواد پلاستیکی و لاستیکی دارند به همین علت از آن ها برای روغن کاری حلقه های O، واشرها، سوپاپ ها و… به طور گسترده ای استفاده می شود.

چگالی در دمای 25 درجه سانتیگراد 97/0 گرم بر سانتی متر مکعب
نقطه اشتعال>314 درجه سانتیگراد
دمای احتراقحدودا 450 درجه سانتیگراد
کشش سطحی در دمای 25 درجه سانتیگراد021/0 نیوتن بر متر
چگالی دینامیکی (25 درجه سانتیگراد)1000 میلی پاسگال بر ثانیه
چگالی سینتیکی (25 درجه سانتیگراد)حدود 1000 میلی متر مربع بر ثانیه

کاربرد روغن سیلیکون :

محصول فوق عمدتا به عنوان روان کننده، روغن حرارتی یا مایع هیدرولیکی استفاده می شود ( روغن سیلیکون صنعتی ) . این روغن ها عایق الکتریکی بسیار خوبی به حساب می آیند و بر خلاف آنالوگ های کربن، غیر قابل اشتعال هستند. ثبات دمایی بالای آنها و ویژگی های انتقال حرارت خوبشان موجب گردیده تا از این ماده به طور گسترده ای در آزمایشگاه ها برای گرم کردن انواع حمام ها و همچنین در خشک کن های یخچال به عنوان مبرد، استفاده شوند. در صنایع نفت و گاز نیز از آنها به عنوان پمپ پخش بخارات نفتی استفاده می شود.

کاربردهای روغن سیلیکون

در صنایع فضایی نیز به طور محدود از محصول فوق به عنوان حلقه خنک کننده خارجی و رادیاتور ماژول فضایی برای جلوگیری از گرمای بیش از حد استفاده می شود.

بعضی از روغن های سیلیکونی مانند سمیتیکون به علت تنش سطحی بالایی که دارند، یک عامل ضد فوم قوی به حساب می آیند درنتیجه از آنها در فرآیند هایی همچون تقطیر یا تخمیر نیز استفاده می شود.

محصول فوق گاهی به روغن های پخت و پز اضافه می شوند تا از کف بیش از حد در طی سرخ کردن جلوگیری شود. روغن های سیلیکونی ای که به عنوان روان کننده ها استفاده می شوند، می توانند در تولید فرآورده های فوم پلی اورتان و پودرهای ناخواسته (آلاینده ها) مورد استفاده قرار بگیرند.

برای خرید روغن سیلیکون با ما تماس بگیرید

 

جالب است بدانید روغن فوق همراه با  اسید بوریک یکی از دو ماده اصلی در بتونه کردن سل ها به حساب می آید.

مصارف پزشکی:

محصولات مصرفی برای کنترل گرفتگی عضلانی اغلب حاوی روغن سیلیکونی هستند.

همچنین این ماده برای درمان بیماری های شبکیه چشم مانند ویتوریوتینوپاتی،پرولیفراتیو و ترومای چشم نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

در عمل های لیزر چشم نیز روغن سیلیکون به دلیل آنکه آب را از سطح شبکیه ی چشم به خوبی انتقاب می دهد و موجب چسبندگی سطح شبکیه با سطح رنگدانه های اپیتلیوم چشم می گردد بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

کاربرد در محصولات آرایشی:

سیلیکون های مورد استفاده در محصولات مراقبت شخصی عموما انواع گوناگونی دارند و به صورت سیکلیک ، خطی و … موجود می باشند. این مواد سبب ضد آب نمودن محصولات، بالا بردن مقاومت، افزایش نفوذ پذیری، احساس نرمی پوست و… می شود. این ماده در کرم ها، شامپو ها و… استفاده می شود.این محصولات عمدتا به سه دلیل به محصولات آرایشی اضافه می شوند:

گسترش و پخش راحت تر: سیلیکون ها دارای کشش سطحی کمتری نسبت به روغن و آب هستند و می توانند راحت تر بر روی طوح گسترش یابند. همین امر موجب می شود تا استفاده از این ماده در کرم ها سبب ایجاد حس سبکی و نرمی شود. برای مو ها نیز از خشکی و زبری مو ها تا حدود زیادی کاسته می شود

براقیت: بسیاری از سیلیکون ها محلول در آب نمی باشند و می توانند فیلم نازکی بر روی سطوح مو و یا پوست ایجاد نمایند که سبب براقیت آن ها شود

محافظت از پوست: این مواد می توانند از پوست در برابر عوامل شیمیایی و یا نور آفتاب به خوبی مراقبت نمایند. همچنین از آنجایی که این ماده می تواند لایه ای نازک بر روی پوست تشکیل دهد سبب جلوگیری از تبخیر آب بدن و در نتیجه نرمی پوست می شود.

کاهش فوم: در صورت ساخت پاک کننده ای که فوم زیادی تولید نکند ، استفاده از روغن سیلیکون ها در فرمولاسیون آن ها بسیار مفید می باشد.

در شامپو ها نیز با استفاده از این ماده در فرمولاسیون محصول می توان اثرات خشک کنندگی ای که سورفکتانت ها بر روی مو دارند تا حدودی جبران می شود.

فروش روغن سیلیکون 1000 با بهترین کیفیت مناسبترین قیمت در مبتکران شیمی 

 

موسسه ی مبتکران شیمی

0/5 (0 Reviews)

8 نظر برای «روغن سیلیکون چیست | خرید روغن سیلیکون 1000»

  • فرشيد می‌گوید:

    سلام. در صورت اختلاط روغن سيليكوني با رزين سيليكون مايع يا LSR, به منظور كم كردن ويسكوزيته رزين, ايا امكان جدايي فازي و جدا شدن ناخواسته دو ماده وجود دارد؟

  • محمد می‌گوید:

    سلام روغن سیلیکون مورد استفاده در فن کلاچ خودرو داری چه گریدی میباشد و اینکه اگر موحود دارید قیمت رو لطف بفرمایید

    • مبتکران می‌گوید:

      با سلام ما در حال حاضر گریدهای 350 و 1000 سانتی استوک از این روغن را موجود داریم.

  • مهدی می‌گوید:

    سلام میخواستم بپرسم کدام نوع سیلیکون ( از نظر ویسکوزیته) جهت روانکاری تردمیل استفاده می‌شود؟!

  • مجید خوشنویس می‌گوید:

    با سلام
    لطفا قیمت سیلیکون روان کنننده گرید ۱۰۰۰ را اعلاام فرمایید میزان درخواست ا تن میباشد. باتشکر
    مجید خوشنویس

    • مبتکران می‌گوید:

      با سلام جناب خوشنویس، لطفا با شماره های واحد فروش تماس بگیرید. با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *