پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶

تگزاپون (Texapon)


  کشور تولید کننده: ایران(پاکنام - پاکسان) / مالزی

  بسته بندی: بشکه 110 کیلویی 

  درصد خلوص: 85% و محلول در آب

$ قیمت تگزاپون: برای آگاهی از قیمت با کارشناس فروش ما  mbkchemical@  درارتباط باشید. 

 ارتباط با مسئول فنی:  با تلگرام   mbkchem@  درارتباط باشید. 

خواص تگزاپون

سدیم لوریل اتر سولفات با نام تجاری تگزاپون و فرمول مولکولی NaC12H25SO4 خمیر نیمه شفاف سفید یا زرد رنگ که دارای بوی ملایم بوده و با غلظت های 30 و 70 در صد در بازار موجود است . جزء مواد فعال سطحی آنیونی محسوب شده و از خانواده آلکیل اتر سولفات ها می باشد و از ترکیب یک الکل چرب به عنوان مثال روغن نارگیل با اکسید اتیلن و سولفوناسیون  متعاقب ان به دست می آید

تگزاپون به دو شکل N70 و صدفی موجود است.تگزاپون صدفی نسبت به N70 دارای خلوص کمتری است و در تولید محصولات شوینده صدفی و کدر مانند شامپوها استفاده می شود.تگزاپون N70 خمیری است با ویسکوزیته بالا که در تولید مایعات شوینده شفاف کاربرد دارد.
این ماده حاوی مقدار اندکی نمک میباشد که هنگام رقیق شدن در آب در غلظتهای معمولی ویسکوزیته پایینی از خود نشان میدهد و هنگامیکه سدیم کلراید و آلکانول آمید به آن افزوده میشود ویسکوزیته آن تنظیم خواهد شد.
ویژگی ها:

به عنوان شوینده متداول در اکثر محصولات بهداشتی سر و بدن مورد استفاده قرار می گیرد. دارای خاصیت کف زایی خوبی بوده ولی کف آن سبک است وحالت کرمی ندارد ودر مجاورت چربی ها از بین می رود و به آسانی در آبهای سخت ومعمولی با کف فراوان حل می شود و با سایر افزودنی ها سازگار است . دارای طبیعت تحریک کنندگی پوست می باشد و به ساختمان دو لایه چربی درپوست آسیب می رساندو سبب افزایش تبخیر نامحسوس پوست و خشکی ان می گردد.بنابراین درصورت همراهی آن با دیگر مواد فعال سطحی انیونی ,آمفوتریک وغیر یونی , کیفیت ومیزان کف کنندگی و شویندگی در سطح مطلوبی تامین می گردد. کاربرد تگزاپون تگزاپون دراکثر مواد تجاری شویندهها مثل مایع ظرفشوئی وپاک کننده‌های صنعتی (کارواش وکف شورها و بر طرف کننده روغن) و در بیش از 90 % مواد بهداشتی وپاک کننده بدن و سر ازقبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم ولوسیون چه به صورت مایع یا غیرمایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده وامولسیون کننده مواد چسبنده بکارمی رود و جزو مواد اولیه آرایشی و داروئی است. تگزاپون به عنوان اکتیوآنتیک همراه ماده صدفی کننده در محصولات بهداشتی که بصورت صدفی میباشد مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از این ماده میتوان براحتی و بدون نیاز به دما دهی و همزدن در دور بالا با افزودن موارد دیگر بسته به فرمولاسیون به نتیجه مطلوب رسید. رنگ این ماده مایع صدفی است. تگزاپون هاون Sodium Lauryl ether sulfate است (سدیم لوریل اتر سولفات) که در ساخت شامپو استفاده می شود و کف زیادی تولید می کند و ماده خطرناکی نیست .  

 

فروش تگزاپون:

شرکت مبتکران شیمی فعال در زمینه فروش مواد شیمیایی تگزاپون را با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به مشتریان ارائه می کند برای خرید تگزاپون  با شماره 77657131-021 تماس بگیرید .

 

ارسال نظر شما

لطفا هنگام ارسال نظر به نکات زیر توجه کنید :

1 - لطفا به عقاید یکدیگر احترام بگذارید و از توهین به دیگران خودداری کنید.

2 - نظر خود را به زبان فارسی ارسال کنید

3 - نظرات ارسالی قبل تائید نهایی توسط مدیر سایت بررسی میشوند.